2006-12-19, 18:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3283315]Och, uwielbiam, skąd wiedziałaś? Już nawet dziś gadam coś do koleżanki, bla bla bla, ona cicho siedzi a ja na to" Ta...widzę, że nawiązał się ciekawy monolog...Ale to nic, nie przejmuj się, jestem już przyzwyczajona" 
SUUN! Witańsko Jeryyy, stęskniłam się Jak tam Scooby? 
A co do filmików-dosyć długo, czyli ile? Ja dodawałam w sobotę, i jeszcze ich nie ma :/
Dzięki za objaśnienie Własnie tak robiłam i jakoś sie nie dodało...potem jeszcze mi wyskoczyła jakaś strona i coś nadusiłam, ale to raczej bez znaczenia. Tylko jest mały problem Bo ja zamiast ładnie w opisie opisac ( ) to napisałam "blabla" i tagach też jakieś "blabla" to może dlatego się nie chce zrobic??
Ee...szkoda mi Iduna Tylko ten zarząd to bym . NO!
Pietrek, głupcze Mi on cały czas przypomina kogoś, coś innego, ale nie mogę sobie przypomniec co!! Ale fakt jest faktem, pocieszny z niego Pietrek 
Dziś po przyjściu ze szkoły dossałam się do Piłki Nożnej i czytam sobie czytam, w momencie czytania o tym harleyu, przesunęłam wzrok ogrobinę w bok i co ukazało się moim oczom?? Sprawdźcie same 
A poza tym, kiedy to zdjęcie było robione, że Ebi ma opaske kapitańska?
Ogólnie to witam
Dobra wiadomość:jeszcze tylko 3 dni do szkoły! [/quote]
Aska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swintuchu Ty!!!!!!! ale zaczynam sie bac czy on tam na tym boisku czasem orgazmu prawie nie dostaje
a wracajac jeszcze do tego wywiadu to mi sie podoba ta wypowiedz:
Cytat:
|
BvM jest swietnym trenerem. Takze dlatego ze poznal sie na moim talencie i sprowadzil z druzyny junioro do pierwszego skladu zespolu Feyenoordu
|
ach jak zwykle skromny jestem pewna ze zyje wg zasady - przede wszystkim skromnosc
|