Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - karta LIFESTYLE w SUPER-PHARM - dziwny problem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 01:00   #1
SamSzef
BAN stały

karta LIFESTYLE w SUPER-PHARM - dziwny problem

Cześć Dziewczyny. Od dawna jest członkinią klubu LS w super-pharm ale dziś zauważyłam dziwny problem. Chciałam sprawdzić ile mam punktów, niestety nie mogłam zalogować się na moje konto (dane miałam zapamiętane na komputerze, do którego mam dostęp tylko ja, poza tym hasło było łatwe do zapamiętania). Próba odzyskania hasła zakończyła się niepowodzeniem,system nie przyjmował ani mojego nru pesel, ani nru karty, wyświetlając informację,że nie ma takiego użytkownika w bazie. Ostatni raz logowałam się na moje konto w środę bez problemu,korzystałam też z konta w sklepie żeby wydrukować kupon zniżkowy (i na pewno się wylogowałam). Dziś robiłam zakupy w super pharm i punkty zostały normalnie nabite - na szczęście zostawiłam paragon na którym, jak się okazało, widnieje ile punktów mam w sumie i ile za dzisiejsze zakupy. Czyli jeszcze dziś o 15stej moje konto istniało,bo te punkty zostały przecież naliczone.
Nie bardzo wiem co się dzieje, niby nie taka ważna rzecz,ale jak już ciułam sobie te punkty to nie chciałabym ich stracić. Nie rozumiem co jest przyczyną tego, że nie mogę się zalogować, czy błąd na stronie, czy faktycznie moje konto zostało skasowane (ale jak?) - choć z drugiej strony konto nie mogło zostać usunięte, bo punkty za dzisiejsze zakupy zostały naliczone.
SamSzef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując