2012-03-11, 12:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Tzn. myślę, ze faceci niekoniecznie zauważą np. makijaż, ale gdyby zobaczyli tą sama kobietę niepomalowaną, to stwierdziliby ze jakoś brzydko wygląda 
|
Jak gadałem czasem z kumplami to dochodziliśmy nie raz do wniosku, że wolimy kobiety bez makijażu Kilka razy miałem okazję widzieć kobietę przed i po malowaniu... przed bywało lepiej, albo niewielka różnica. Też jestem zwolennikiem naturalnego wyglądu
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Szyszuś, czy z Twoją orientacją wszystko ok? 
Albo za dużo z Lolli przebywałeś 
|
Z moją orientacją jest wszystko w jak najlepszym porządku Zawsze zwracałem uwagę na szczegóły a nie potrafiłem zobaczyć czegoś totalnie oczywistego Ale fakt, widać pewne wpływy lolli ;D
Cytat:
Napisane przez My_blue
Tak, nie mam czasu an nic, przez naukę, przez lekcje ... Nie mam czasu na życie. Jedyną moją rozrywką (!!!) i to od czasu do czasu jesteście Wy ... 
W tygodniu - wracam ze szkoły, siadam, robie lekcje, ucze się, do 12/1.
W weekend niedziele całą siedze i coś robie do szkoły, ucze się i brakuje mi czasu.
Nie, nie mam dobrym ocen, nie wiem jak miałabym wyrabiać, żeby takowe mieć. Nie, nie zadawalam mnoich rodziców.
Nie, nie jestem szczęśliwa, wypoczęta.
|
Może czas sobie zadać najważniejsze pytanie w Twoim życiu - co chcesz robić? I zacząć to robić generalnie wyznaję zasadę, że jeśli sama czujesz się dobrze i o siebie zadbasz (pod każdym kątem) to cała reszta jakoś sama przyjdzie na pewno wypoczęta będziesz w stanie lepiej się uczyć No i uczysz się dla siebie a nie dla kogoś - nauka dla kogoś to głupota.
|
|
|