Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 12:57   #3363
szyszyniak
Zadomowienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Tzn. myślę, ze faceci niekoniecznie zauważą np. makijaż, ale gdyby zobaczyli tą sama kobietę niepomalowaną, to stwierdziliby ze jakoś brzydko wygląda
Jak gadałem czasem z kumplami to dochodziliśmy nie raz do wniosku, że wolimy kobiety bez makijażu Kilka razy miałem okazję widzieć kobietę przed i po malowaniu... przed bywało lepiej, albo niewielka różnica. Też jestem zwolennikiem naturalnego wyglądu

Cytat:
Napisane przez queencarrot
Szyszuś, czy z Twoją orientacją wszystko ok?
Albo za dużo z Lolli przebywałeś
Z moją orientacją jest wszystko w jak najlepszym porządku Zawsze zwracałem uwagę na szczegóły a nie potrafiłem zobaczyć czegoś totalnie oczywistego Ale fakt, widać pewne wpływy lolli ;D

Cytat:
Napisane przez My_blue
Tak, nie mam czasu an nic, przez naukę, przez lekcje ... Nie mam czasu na życie. Jedyną moją rozrywką (!!!) i to od czasu do czasu jesteście Wy ...
W tygodniu - wracam ze szkoły, siadam, robie lekcje, ucze się, do 12/1.
W weekend niedziele całą siedze i coś robie do szkoły, ucze się i brakuje mi czasu.
Nie, nie mam dobrym ocen, nie wiem jak miałabym wyrabiać, żeby takowe mieć. Nie, nie zadawalam mnoich rodziców.
Nie, nie jestem szczęśliwa, wypoczęta.
Może czas sobie zadać najważniejsze pytanie w Twoim życiu - co chcesz robić? I zacząć to robić generalnie wyznaję zasadę, że jeśli sama czujesz się dobrze i o siebie zadbasz (pod każdym kątem) to cała reszta jakoś sama przyjdzie na pewno wypoczęta będziesz w stanie lepiej się uczyć No i uczysz się dla siebie a nie dla kogoś - nauka dla kogoś to głupota.
szyszyniak jest offline Zgłoś do moderatora