Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - opózniony wytrysk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 16:47   #1
elizakasia
Raczkowanie

opózniony wytrysk

Witam,
mam pewien problem i chciałam się poradzić innych użytkowniczek forum Z moim chłopakiem uprawiam seks od ok. 9 miesięcy. Jest to mój pierwszy partner seksualny, z wcześniejszymi ograniczałam się do pieszczot. Problem polega na tym, że mój chłopak bardzo rzadko dochodzi w czasie klasycznego seksu. Nasze stosunki trwaja często ok. 40 minut i najczęściej nie kończą się jego orgazmem. Bywa nawet tak, że jego penis mięknie w trakcie seksu. Dodam, że nie ma problemów z osiągnięciem erekcji i podczas gdy pieszczę go ręką to prawie zawsze po pewnym czasie dochodzi do wytrysku. Rozmawialiśmy już na ten temat i on mówi, że już po prostu tak ma i twierdzi, że to przez prezerwatywy. Mówi, że pomimo że rzadko ma orgazm to nasz seks go zadowala. Ale wiadomo, że ja bym chciała mu dać większą satysfakcję. Jeżeli chodzi o emocjonalną stronę związku to wszystko jest wręcz idealnie, mówi że mnie kocha i okazuje mi dużo czułości. Razem 1, 5 roku jesteśmy. Postanowiłam tutaj zasięgnąć porady, bo może któraś z was miała podobny problem, a ja - jak napisałam- mam małe doświadczenia w tej materii.
Pozdrawiam
elizakasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując