Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 16:52   #93
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

Cytat:
Napisane przez chaz00 Pokaż wiadomość
fajna bajeczka, dajcie sie dalej naciagac niekompetentnym osobom. w ogole to pomysl troche- po 3 zabiegu masz wiecej wlosow niz przed rozpoczecieM????????? cos jest nie tak, dajesz sie robic w bambuko

ja po 3 zabiegach pozbylem sie praktycznie wszystkich wlosow z klatki i nic nie wskazuje na to zeby mialy odrosnac. a wierzcie mi ze bylo ich sporo i byly grube i ciemne. bolalo jak sku****yn ale dalem rade. zabiegi mialem co 5 miesiecy. wlosy musialem wyciagac po zabiegu sam bo wiekszosc jednak sama nie wypadala. i nie wiem jak to mozliwe ze mimo spalenia mieszka, wlosy sobie normalnie odrastaly caly czas, dopiero jak wyjmowalem z odrobina sily danego delikwnta to on juz pozniej nie odrastal. nie wiem jak to mozliwe ze ze spalonego mieszka rosnie wlos, ale niezbyt mnie to interesuje, wazne ze juz pozbylem sie problemu prawodopodobnie.

jakiej dlugosci sa u was wlosy ktore samoistnie wypadaja? 0.5cm? 1cm?

uwielbiam takich mądrych.
dzięki nam dowiedziałeś się o skuteczności i zacząleś depilację,a teraz zachowujesz się,jakbys pozjadał rozumy.
więcej empatii

co do słów JuStYsCk2 to nie będe się wypowiadać
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując