Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 19:34   #4273
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
E no tak to chyba sie nie da.Trzeba chocby obiad ugotowac,to jak to zrobic?Moze zle cos zrozumiala.

Tak ze wzgledu na znajomych.Najpierw chcielismy zrobic w Polsce chrzest,ale nie wiem czy damy rade w tym roku pojechac.A nie chce tak dlugo tego odkladac.Kto inny mial byc chrzestnym,a tak to bedzie malzenstwo,ci znajomi i on i ona.
Z tego co wiem to porod wywoluja.Tez podobno do 2 tyg mozna przenosic,jak i w Polsce.

Fajny masz brzuszek i jestes mamusia z ladna figura
Brzuszek sie opuscil,widze to.

Wszystko z czasem rozkminicie.Kazdy poczatkujacy rodzic uczy sie na bledach.Ba ten niepoczatkujacy tez.Ja przez tyle lat juz wiele rzeczy zapomnialam,a wiekszosc i tak pewnie bede robic calkiem inaczej.

Tak,jak sie karmi tak samo.Tez nie mozna surowych produktow jesc.
A ja bym zjadla kogel-mogel i tatara

Akt urodzenia dziecka,u chrzestnych ze maja bierzmowanie i nie zyja w wolnym zwiazku.O nas nic nie mowil,ze jakies papiery,a wiem ze od kolezanki chcieli akt malzenstwa.Trzeba miec swiece i szatke.I wplacic "dobrowolna" ofiare w wysokosci 50f.

Troszke nizej chyba jest.
Jakis pelniejszy sie wydaje.
rece mi opadly normalnie czy to polski kosciol, czy tylko polski ksiadz? o nie, przeciez potencjalna chrzestna mojej Hani to juz z 9 lat zyje bez slubu....baaa my nie mamy slubu, pojde do kosciola w miescie, jak mi cos takiego powiedza to wezmiemy slub i ochrzcimy Hanie w protestanckim kosciele w wiosce, pastorka powiedziala ze nie bedzie problemu.moj ojciec mnie wydziedziczy, ale przeciez Bog ten sam.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora