Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Bottega-niektóre osoby czasem nie wiedzą co mówią lub są takimi idiotami że aż żal he....Właśnie czytając Ciebie przypomniała mi się jedna historia.Ponad 5lat temu razem z moimi mężem mieszkaliśmy na pewnej stancji i przyszli nasi znajomi do nas w odwiedziny a w mieszkaniu był taki piękny biały dywan zawsze starałam się dbać o niego aby go nie zniszczyć bo na prawdę mi się okropnie podobał,no i ten koleś sobie wparował w buciorach a akurat to była jesień więc wiadomo co na tym bucie było! rozsiadł się sobie na fotelu zapalił sobie papieroska i siedzi, myślałam że padne na zawał i zwróciłam mu uwagę że u nas się nie pali i żeby też zdjął buty a jego panna siedzi i się głupio uśmiecha nie wiem czy dlatego że jej głupio bo sama w buciorach weszła czy to było dla niej śmieszne więc ja tak się w.....am że normalnie wywaliłam ich z chaty.Poszli wielce obrażeni i więcej nie przyszli.Miła nie byłam to fakt ale w ogóle mi nie było przykro.1 raz mi się taka sytuacja zdarzyła i normalnie byłam w szoku.
Czas edycji: 2012-03-11 o 20:05
|