2012-03-11, 21:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
żel lniany jest przede wszystkim nawilżający dla włosów, nawilżający i łagodzący dla skalpu. No i u większości kręconych idealnie sie sprawdza w stylizacji włosów, bo wbrew pozorom mało która z nas ma piekne loki czy fale bez stylizacji. W moim wypadku żel lnainy zmieszany z czarna isaną ślicznie podkresla naluralna podatność włosów do kręcenia i utrzymuje ten skręt bardzo długo. A żel lniany w przeciwieństwie do drogeryjnych nie ma PVP, PG (oblepiacze i inne złe rzzeczy) alkoholu i tego typu, nie powoduje matowego, przykurzonego wyglądu i daje się ślicznie odgnieść.
To tak z grubsza ale jest cały wątek o żelu lnianym
cdn
|
Hmmm, brzmi zachęcająco, chyba sobie upichcę. Dzięki za wyjaśnienie
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Na życzenie.
13.12.2011 (przed podcięciem końcowek, później pozbyłam się jakiś 3-4cm) i 11.03.2012
Nie wiem, na ile widać różnicę 
|
Widać, widać
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88
Widać różnicę
U mnie po 4 miesiącach pielęgnacji nie widać różnicy, wręcz przeciwnie- mam wrażenie, że jeszcze bardziej się puszą  Muszę znowu zmienić pielęgnację. Zaczynam się już trochę niecierpliwić...
Dziewczyny, jak zmniejszyć zdjęcie? Bez IrfanView się da? Bo nie mam go na kompie.
|
Ja mam podobny problem po olejowaniu, puszą się cholery... Używasz olei? A jeśli tak, to jakich? Ja powoli zaczynam wątpić w ich zbawczą moc (wiem, wiem, herezja ). Dzisiaj po raz pierwszy próbuję olej na mokro (metodą ze słoikiem), może to coś da... A na puszenie mnie super podziałała maska z gliceryny, oleju słonecznikowego i maski gloria przed myciem, próbowałaś czegoś takiego?
|
|
|