Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-11, 21:18   #3463
czarna kawa
Wtajemniczenie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
żel lniany jest przede wszystkim nawilżający dla włosów, nawilżający i łagodzący dla skalpu. No i u większości kręconych idealnie sie sprawdza w stylizacji włosów, bo wbrew pozorom mało która z nas ma piekne loki czy fale bez stylizacji. W moim wypadku żel lnainy zmieszany z czarna isaną ślicznie podkresla naluralna podatność włosów do kręcenia i utrzymuje ten skręt bardzo długo. A żel lniany w przeciwieństwie do drogeryjnych nie ma PVP, PG (oblepiacze i inne złe rzzeczy) alkoholu i tego typu, nie powoduje matowego, przykurzonego wyglądu i daje się ślicznie odgnieść.

To tak z grubsza ale jest cały wątek o żelu lnianym

cdn
Hmmm, brzmi zachęcająco, chyba sobie upichcę. Dzięki za wyjaśnienie

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość
Na życzenie.
13.12.2011 (przed podcięciem końcowek, później pozbyłam się jakiś 3-4cm) i 11.03.2012
Nie wiem, na ile widać różnicę
Widać, widać
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Widać różnicę
U mnie po 4 miesiącach pielęgnacji nie widać różnicy, wręcz przeciwnie- mam wrażenie, że jeszcze bardziej się puszą Muszę znowu zmienić pielęgnację. Zaczynam się już trochę niecierpliwić...

Dziewczyny, jak zmniejszyć zdjęcie? Bez IrfanView się da? Bo nie mam go na kompie.
Ja mam podobny problem po olejowaniu, puszą się cholery... Używasz olei? A jeśli tak, to jakich? Ja powoli zaczynam wątpić w ich zbawczą moc (wiem, wiem, herezja). Dzisiaj po raz pierwszy próbuję olej na mokro (metodą ze słoikiem), może to coś da... A na puszenie mnie super podziałała maska z gliceryny, oleju słonecznikowego i maski gloria przed myciem, próbowałaś czegoś takiego?