Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-12, 09:05   #2197
zielona butelka
Zakorzenienie

Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???

Jołi babuszki!!!

Sylwuś, gratuluję I miejsca!!!
Marcie i Emilce również, bo zrobiły fantastyczne prace.
Ja oscypkowałam, oscypkowałam, ale czułam nosem, która jest która i nie mogłam oddać tylko 2 głosów... sorrry!!!

No i po urlopiku.... Niestety nie wypoczęłam jakoś szczególnie, nie wspominając o jakimkolwiek czasie dla siebie i na swoje sprawy. Cóż.. czasem tak bywa.

Powrót do pracy nie taki straszny...oby tak dalej, w ciszy i spokoju.

Jakie świetne Tereniowe koraliki.

Tereniu, ile ja się najeździłam za serkami dla ciebie.... nawet specjalista mój teść stwierdził, że nie ma!
Problem polegał na tym, że w sobotę w Białymstoku była okropna pogoda, i Panie, które zawsze przyjeżdżały z serami- nie przyjechały.
Ale.... nie martw się Teść mój w tym tygodniu będzie czyhał na te sery i do weekendu coś będzie Ma przykazane po pół kilo każdego rodzaju! A jako, że on bardzo się zawsze stara, to niewykluczone , że pojedzie o te sery do samego Korycina, byle do weekendu były

Czekam na wiosnę, a tu ..... brzydko, głupio i brzydko. Wczoraj na Wschodzie padał gęsty śnieg, załamywałam ręce. W Warszawie jednak sucho i nic nie wskazuje na powrót zimy! Oby tak dalej!! Tylko.... gdzie to słońce? No gdzie?

A jak bym chciała żeby " zapachniało, zajaśniało, wiosna... ach to ty!"

CZekam.

Co tam u was pyzie? Co u Kitki? Zabarykadowała się w pokoju?
Buziam
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora