2012-03-12, 08:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Hej!
Trochę mnie nie było i nie bardzo mam siłę się szukac niektórych postów...
Nina, ciasto francuskie nie jest trudne, trzeba sobie tylko zaplanować czas na wałkowanie, nie zajmuje to dużo czasu No i myślę, że większość mężczyzn woli jeść mięso a nie ciasta, a ja mięsa robić nie umiem i u nas tym zajmuje się głównie TŻ
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
|
Mi też się kiedys przydało, że przepisałam ten przepis, jak chciałam zrobić tiramisu a zgubiłam książkę Faajne rzeczy pieczesz, ja teraz przestawiałam się na wytrawne... i wczoraj upiekłam swój pierwszy chleb! Trochę to zgubne, bo zjedliśmy ponad pół bochenka na śniadanie a do końca dnia został mały kawałek... ale jaka satysfakcja, że wyszedł taki ładny! Dziś piekę po pracy dwa, bo jedziemy na rodziców
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Ano, ale chyba do jutra będe kleić te trufle- jak już uformowałam kulki z masy to wsadziłam do lodówki zamiast do zamrażarki i mi sie porozpływały 
|
Ja raz próbowałam robić trufle i też się rozpływały (ale i tak zostały zjedzone )
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Przeprowadziliśmy się 
|
Gratulacje Pokaż zdjęcia
Cytat:
Napisane przez iceflower
Kupiłam przed wyjazdem odżywkę Eveline do paznokci, mam nadzieję że mnie uratuje, bo nie mogę malować paznokci wcale.  Nie mam czego. 
|
Też mam ostatnio problemy z paznokciami od kilku miesięcy... Ale pomaga to, że już co najmniej miesiąc obcinam je na krótko i wtedy się łamią rzadko...
|
|
|