Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak i gdzie sie wyrabia ksiazeczke sanepidowa?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-20, 07:20   #53
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia
Dot.: jak i gdzie sie wyrabia ksiazeczke sanepidowa?!

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jesli to prawda to dziwne zwyczaje macie w tym Lublinie
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
kurde, dziwny macie ten Lublin. naprawdę
jedyne miasto na całą Polskę, w którym tak to się załatwia
ale wierzę. jak mam się dowiedziała, to tak pewnie jest.
ej dziewczyny, bo sie obrazę
kilka lat temu zaczęłam wyrabiac sobie książeczkę sanepidowską w Lublinie Poszłam od razu do Sanepidu bodajże na ul. Uniwersytecką zapłaciłam 50zł dostałam czystą książeczkę i taki pojemniczek do zrobienia wymazu. Przez 3 kolejne dni oddawałam te próbki. Z wynikami miałam iść do lekarza (mógł być nawet rodzinny) żeby powpisywał wszystkow tą ksiązeczkę. Niestety nie zrobiłam tego, bo znalazłam pracę, w której nie wymagano książeczki
Nawet mysląc logicznie, po co iść do lekarza bez wyników badań?? I pierwsze słyszę, żeby było potrzebne skierowanie na te badania, ale mogę się mylić, to było kilka lat temu, może teraz się pozmieniało

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
ale prawdą jest, że nie uznajesz. zadałas pytanie, wszyscy odpowiedzieli Ci NA TEMAT. ale Ty i tak wiesz swoje, to wytłumacz mi proszę Flofferku po co sie pytasz? pyta się po to, by uzyskać informację. uzyskujesz ją, nie jest zgodna z Twoją wiedzą, to jej nie przyjmujesz. niestety.
no własnie dlaczego??
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując