2012-03-12, 14:21
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monia, co do jezykow- owszem, angielski jest dosyc prostym jezykiem. Poza tym on jest wszedzie- w filmach, serialach, reklamach... doslownie wszedzie, wiec stosunkowo szybko i latwo sie mozna go nauczyc niemiecki tez nie jest trudny, moze zalap jakies podstawy przed wyjazdem a juz na miejscu sie na pewno go douczysz? To naturalne A na poczatku mozesz sie tam poslugiwac angolem, bo tam wszyscy rozumieja 
Heroine- biedna okresowiczka, mam podobnie, tylko ze naszprycowalam sie lekami i jest poki co git. Ale Ci wspolczuje strasznie 
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka
Cześć dziewczyny,
Zajrzałam na chwilkę żeby zobaczyć co u Was ciekawego. Dawno mnie nie było, tyle się działo w moim życiu... Babcia moja w szpitalu leży i wykryli jej raka piersi, a poszła na podwyższone ciśnienie.... ehh szkoda gadać.
Mam nadzieję, ze wyjdzie z tego powiedziała, że ma po co żyć "bo wnuczka (ja) jeszcze ślubu nie wzięła"... dobrze jest mieć jakiś cel.
A później miałam straszne sny i między innymi że dziecko urodziłam i przytyłam 20 kg po porodzie... ehh
|
Biedna Babcia ale nie martw sie, kobiety twarde sa, a jak jeszcze postanowila, ze dozyje Twojego slubu to chociazby sie walilo i palilo tak wlasnie zrobi
|
|
|