Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-12, 14:05   #3670
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Arsenal-fajnie mieć kogoś kto takie jajka sprzedaje ta Pani zawsze da z 5gratisciągle u niej bierzemy i zawsze są duże żółciutkie i tanie

Ja w tym roku sieje swoje warzywka będę miała pod nosem świeżutkie
Mój tata też odkąd pamiętam kupował jajka od znajomych z pracy od ich własnych kur, i na takich jajkach się wychowałam, teraz różnie z tym bywa i jak już było ciężko o takie jajka, to np. do ciast zaczęłam kupowac w sklepie. Do czasu, aż kupiłam w kerfurze, rozbiłam do ciasta, a tu mi rybą waliRozbiłam pozostałe i było to samo. One nawet nie były zepsute, teściowa dopiero mi wyjaśniła, żę kury fermowe (choć jest to chyba nielegalne) karmi się mączką rybną i to potem przenika do jaj. Moja mama z kolei powiedziała, że wiele lat temu, jak byłam maleńka, jeszcze za komuny, to przytrafiło jej sie dokładnie to samo i dlatego moi rodzice zaczęli wtedy kupowac jajka od znajomych. Ja na te rybne trafiłam chyba ze4 lata temu i od tamtej pory kupuję ekologiczne. Są masakrycznie drogie, ale ja to sobie tłumaczę tak - nie wydaję kasy ani na alkohol, ani na papierosy, to czemu mam nie kupić dobrych jajek, których zresztą nie jem zbyt dużo? Inna sprawa, że Małej to już w ogóle bym innego nie dała, tylko eko lub z pewnego źródła. Ale do ciast z żadka zdarza mi się wrzucić sklepowe, ale już nigdy z kerfura
CzarnaDamo, a warzywka będziesz miała cudomiodzio
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora