Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-12, 18:02   #154
muminek82
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Rozumiem Też chciałam chodzić do szkoły przy szpitalu, gdzie planuję rodzić. Ale wtedy mąż nie mógłby brać udziału we wszystkich zajęciach, a bardzo nam na tym zależy. No i wybraliśmy inną szkołę z zajęciami w soboty.
super że udało Wam się znależć taką szkołę!
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Czekam na rezultat i przepis

O tego jeszcze nie próbowałam

Staram się pic te 2l płynów, jem 3 posiłki dziennie, to i tak sukces, bo przed ciążą jadłam 1-2 razy dziennie- jak pies i złatwiałam sie normalnie
Codziennie rano piję błonnik (Colon) ale też niewiele pomaga, próbowałam śliwki suszone, ciepłą wodę z cytryną na czczo, chleb razowy, otręby... teraz spróbuję to siemię lniane
Czopki glicerynowe pomagają, ale to rozwiązanie doraźne, poza tym po nich bardzo boli mnie brzuch, wytrzymanie od aplikacji do wizyty w toalecie to katorga
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio wypróżniałam sie bez bólu
Karolina ja też mam problemy od początku ciąży,mi pomaga kiwi jem codziennie 2 wieczorem,a lekarz polecił mi syrop Lactulosum,i activia też pomaga
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Elektryczny . puls za to mam 101

soleilka pisala że została w szpitalu jak badania wyjdą dobrze to do soboty wyjdzie. jak źle to będzie lezec
wysoki puls przy niskim ciśnieniu ja mam standardowo 100/60 a puls ponad 80 ale Ty prince masz niepokojące aż tak niskie ciśnienie!
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
muminek82 u nas 6 tyg, ale ja nie będę chodzić, bo u nas trzeba z mężem, a z moim nie da rady, i też w sumie 25km od domu. A ja zrobiłam 2 paczki galaretki brzoskwiniowej i wyszły 2 duże kubki i 2 szklanki i chłodzą się w lodówce jutro będzie co jeść
rozumiem
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora