Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-12, 20:05   #4108
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

o matko!!!.. u nas na slub młodym ludziom tyle nie dają:d...
ale to zalezy jaka rodzina.. nie mówie tu o podziale" bogaty/biedny"
ale o podział kupujący z głową i bez niej.. bo ostatnio dziecko dostało GOKARDA za 6 trys.. i tatus musi go wozić na takim :d.. prezent od rodziców i dziadków chyba dla samego tatusia...

Ten chłopiec ucieszy się nawet z małego autka jesli byłoby tylko jego.. ich jest teraz 4..nie mają zabawek prawie wcale.. a widziałam jak mu sie oczy szkliły i jak sie cieszły że móg rocznego braciszka wozic na tym autku co mu kupiłam.

Druga sprawa.. nie spodziewałam sie zaproszenia.. 2 tyg późniem komunia i T. jest chrzestnym a kolejne 2 tyg później wesele!! ale tu raczej sie nie wybieramy.. zwyczajnie kasowo nie wyrobimy a i moge miec juz egzaminy koncowe na uczelni.. wiec prezent chce mu kupic ale nie jakies PSP czy inne takie bajery bo to u nich nie przejdzie.. ojciec siedzi non stop po pracy przed TV nie dopuściłby chłopców to telewizora.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

1 zdjęcie .. moja babcia robi mi na szydełku narzute na łózko... miał to byc obrus na duuzy stól .. kiedys jak myślałam że szybko bede miała remont skonczony.. szybciej przyda sie jako narzuta jeszcze- troszke brakuje ale wygląda rewelacyjnie

2 zdjęcie mój chrześniaczek

3 zdjęcie z dzisiaj.. pierwsza odsłona "piaskownicy".. i jaka radość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg narzuta.jpg (112,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg danielek.jpg (57,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg michaska.jpg (122,9 KB, 45 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora