2012-03-12, 22:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez ania p
clarksy nie sa ze sobą szczepione w sklepach , jak sortują te rzeczy to je łączą . sama tak sobie mogę w sklepie buty połączyć
|
co nie zmienia faktu ze i tak nowki byly za ktore w sklepie wybulilabym sporo wiecej
Cytat:
Napisane przez madziwnia
nie ma złych dzieci!!
|
nie zgadzam sie z tym zdaniem zupelnie
dam ci przyklad,zycie codziennie znam rodzine dobrze prawie jak swoich rodzicow i siostre moge ich traktowac
corka,19lat teraz,od jakis 5 lat mega problemy,nigdy niczego nie brakowalo,multum rozmow z rodzicami, wspolnych zajec tez bardzo duzo,nie mogla nigdy narzekac ani na to ze czegos nie ma,ale w granicach rozsadku! ani na brak kontaktu z rodzicami,matka nie poszla do pracy siedziala w domu z nia,wyjezdzaly na wakacje razem,potem z cala rodzina,z ojcem tez fajny kontakt,odbilo cos,dragi,policja itd itp i co wtedy?
dziecko cacy bo matka za 17latka nie chodzila krok w krok?
Cytat:
Napisane przez monka23
Ona cie chyba lubi ze tak przychodzi, ja bym juz nie przyszla ,wogole bym nie chodzila tam gdzie jeste nie mile widziana  . Jak juz to bym wpadala jak moj syn by byl w domu  .
|
Pewnie sama nie wie co gorsze,ja czy tz;D a moze chce mala zobaczyc,dopiero sie ucieszy jak jeszcze nie dosc ze pol miasta do pokonania to z rodzicami moimi bedzie sie widywac hahaha a o mame jest zazdrosna bo Oliwia za nia szaleje . Tej nawet papa nie chce zrobic
|