Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-12, 22:57   #270
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Piękna ale cena powalająca jak dla mnie...

Nie wiem czemu ale ja nie lubie jak mnie ludzie "macaja" i nie dam swojego nikomu... no mężowi oczywiście, ale inni z łapami nie podchodz

Oby wyszła bo się tam biedula zanudzi a my bez niej

heh mi kazała dopiero w połowie kwietnia dzwonić a zajecia zaczynaja sie 10 maja... tez uwazam że porażka... ale cena za to przyzwoita bo 100zł ale nie wiem ile tygodni...

ulala świetnie nie pozwól na zmianę imienia... Mikołaj piekne, Mateusz dużo popularniejsze i powszechne

Mi tak jak ktoś pisał po trzy palce w jednej i drugiej rece

taaa mam , dzisiaj je mamie opisywałam, będę pewnie mój ogromny tyłek moczyć w wannie pełnej chłodnej wody

super wieści

No dobra a na koniec powiem Wam że byłam dzisiaj na połówkowym Lekarz super, bardzo miły weszłam sobie pierwszy raz na czas... jak zapisał na 12 30 tak o tej był do naszej dyspozycji. Miłe zaskoczenie jak się przesiaduje u prywatnej gin po 2h w oczekiwaniu na swoją kolej mimo zapisu.
Rozlożyłam się wygodnie na łóżeczku, ekranik na ścianie przede mną, mąż obok... gin włącza sprzęt i pierwsze co pyta to czy chcemy znać płeć, więc my że oczywiście. I zaznacza nam coś na ekranie i pyta się co widzimy, my że nic... on no właśnie to co będzie? Ja na to , to chyba DZIEWCZYNKA on przytakną pokazał nam dokładnie tą pipuszkę Ja tam w szoku jestem, bo ani moje przeczucia się nie spełniły, ani zadne z kalendarzy podsyłanych... no tylko ten śmieszny test z sody, ale myślę że to przypadek alem szczęśliwa bardzo
Ogólnie zdrowiutka kobietka, podobno trochę mniejsza jak na swój wiek ale się mieści w normach
Później włączył nam trochę 3d, ale dzieciątko nie chciało się nam ładnie zaprezentować. Buziolka zasłoniło łapką i jeszcze przed buźką miało pępowinę.Gin próbował ją dugać żeby się trochę poruszała ale nie chciało się małemu leniuchowi pozycji zmieniać Ale widziałam nosek iogólny zarys No i moje zdziwienie że juz tak wysoko magłówkę bo nad pępkiem. Miałam wyobrażenie że jeszcze cała się mieści w na wysokości mojej oponki a ona już gdzieś tam wysoko pływa sobie,ale kopie tylko na dole
ta no dobra rozpisałam się bo tyle wrażeń... teraz zosało mi podumać nad imieniem ha!
Super!!! Gratuluję kochana, wspaniałe wieści

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora