Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann - cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-13, 11:08   #3606
dikanda
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Uwierzycie Do niedawna sama nic nie miałam

Zaczęłam od olejów (antycellulit i granat) i od pomadki. Teraz kupiłam krem na noc różany, krem do mycia twarzy, krem brzoskwiniowy, chusteczki, szampon i odżywkę. Oleje są bardzo fajne (używam do ciała na mokro) choć nie używam ich regularnie (więc np. działania antycellulitowego nie mogę ocenić), ale nawilżają i szybko się wchłaniają, nie tłuszczą ubrań. Pomadka do ust to mój absolutny hit wśród pomadek - wszystkie inne poszły w odstawkę. Krem na noc różany mi nie odpowiada - ciężko się wchłania i pozostawia na mojej skórze lepką warstwę. Krem do mycia twarzy też mnie jakoś nie zachwycił choć oczyszcza skórę całkiem dobrze. Krem brzoskwiniowy jest super - używam go głównie jako alternatywę dla makijażu gdy nie muszę się malować, a jednak fajnie jest wyrównać koloryt i nałożyć coś na twarz żeby nie czuć się goło Chusteczki - trochę się ich bałam po opiniach, że szczypią i twarz wygląda jak burak, ale mimo wrażliwej cery nic się nie podziało, a fajnie odświeżają twarz Szampon i odżywka są super! Ślicznie pachną, włosy są miękkie, lśniące i sypkie
A ja testowałam niemal wszystkie produkty Alterry Szczególnie polecam szampony, odżywki i maski do włosów. Są świetne.
I mydła. Mimo, że nie wyglądają, czy pachną jakoś szczególnie zachęcająco, to polecam, bardzo je lubię.

Poza tym mam pytanie. Czy w "Waszych" Rossmannach są już w sprzedaży świeczki WWF z akcji Uratuj Niedźwiadka???

Edytowane przez dikanda
Czas edycji: 2012-03-13 o 11:10
dikanda jest offline Zgłoś do moderatora