2012-03-13, 11:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może by tak jakiś Silveksik? ;))))
Cytat:
Napisane przez rusa1ka
Mamy w końcu ustaloną jaką datę zamknięcia tabeli? 
|
Miałyśmy coś wspólnie ustalić, ale skoro jesteście niechętne demokracji, to co powiecie na 23 marca? Będzie weekend, na ostateczne porządki i decyzje i po weekndzie by się zamówiło...
Czy wolicie wcześniej / później?
Abstrahuję już całkiem od tego, że ja ciągle nie mam czasu do własnej części zamówienia przysiąść, co za masakrrrra... nie wiem, na czym dni zlatują 
Cytat:
Napisane przez zuteria
Dawno nie było mnie na wizażu, przejrzałam cały wątek, ale nie znalazłam informacji, ile osób Marisella zgodzi się przyjąć. Czy mogłabym jeszcze dołączyć?
|
Pewnie
Przyjmę, ile trzeba. Skoro Extrano zgodziła się pomóc i wystawić faktury, a ktoś inny pomoże mi w rozliczeniach, to mnie zostanie praktycznie tylko opanowanie tabelki w strategicznym momencie, dzielenie, pakowanie i wysyłka. Da się zrobić 
Cytat:
Napisane przez Ainom
Przepraszam, że tak nie w temacie, ale to już ostatni raz  Z tego co porównałam Hopea ma tańsze druty, czy jakość hopeowskich drutów jest zadowalająca? Bo mam z Hopei 0,4 z pr 999 i jestem zadowolona, ale ja to laik jestem i się jeszcze nie znam 
|
Druty z hopei to jedne z moich ulubionych, z kolei za silveksowymi, delikatnie rzecz ujmując, nie przepadam Z powodów, które wymieniła już NagaLy
|
|
|