Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może by tak jakiś Silveksik? ;))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-13, 11:50   #86
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella
Dot.: Może by tak jakiś Silveksik? ;))))

Cytat:
Napisane przez rusa1ka Pokaż wiadomość
Mamy w końcu ustaloną jaką datę zamknięcia tabeli?
Miałyśmy coś wspólnie ustalić, ale skoro jesteście niechętne demokracji, to co powiecie na 23 marca? Będzie weekend, na ostateczne porządki i decyzje i po weekndzie by się zamówiło...

Czy wolicie wcześniej / później?

Abstrahuję już całkiem od tego, że ja ciągle nie mam czasu do własnej części zamówienia przysiąść, co za masakrrrra... nie wiem, na czym dni zlatują

Cytat:
Napisane przez zuteria Pokaż wiadomość
Dawno nie było mnie na wizażu, przejrzałam cały wątek, ale nie znalazłam informacji, ile osób Marisella zgodzi się przyjąć. Czy mogłabym jeszcze dołączyć?
Pewnie
Przyjmę, ile trzeba. Skoro Extrano zgodziła się pomóc i wystawić faktury, a ktoś inny pomoże mi w rozliczeniach, to mnie zostanie praktycznie tylko opanowanie tabelki w strategicznym momencie, dzielenie, pakowanie i wysyłka. Da się zrobić

Cytat:
Napisane przez Ainom Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak nie w temacie, ale to już ostatni raz Z tego co porównałam Hopea ma tańsze druty, czy jakość hopeowskich drutów jest zadowalająca? Bo mam z Hopei 0,4 z pr 999 i jestem zadowolona, ale ja to laik jestem i się jeszcze nie znam
Druty z hopei to jedne z moich ulubionych, z kolei za silveksowymi, delikatnie rzecz ujmując, nie przepadam Z powodów, które wymieniła już NagaLy
marisella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując