2012-03-14, 22:28
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32928676]Mąż mi zrobił zdjęcie. Wprawdzie jesteśmy pokłóceni, ale on ma fioła na punkcie swojego aparatu i musiał mi zrobić, bo przecież ja nie zrobię dobrego zdjęcia w lustrze, bo nie opanuję drżenia ręki....[/QUOTE]
aaaaa teraz rozumiem nie martw sie, kazdy ma lepsze i gorsze dni, niedlugo mu przejdzie podobno jak dziecko zaczyna chodzic to juz nie ma szans miec fiola na punkcie zadnej rzeczy bo i tak wszystko jest w obrotach wiec bedzie musial sie zmienic moja siostra miala zawsze wszystko takie czysciutkie, posegregowane ale teraz jej corcia robi jej sukcesywne "porzadki" ze wszystkim  
Cytat:
Napisane przez andzya
klasyk na maksa  nie ogarniam, kilka razy w roku zdarza mi się obejrzeć to u babci i jeszcze nigdy nie straciłam wątku 
|
ja nie widzialam jeszcze ani jednego odcinka, totalnie nie wiem o co chodzi 
Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek
Raczej się nie da  . Taka zabawka nie wiesz, jak się zachowa, jak nadmuchasz ją do średnicy 10cm, nie daj Boże jeszcze Ci pęknie w pochwie (epi-no ma testy kliniczne i gwarancję na materiał - tam nawet piszą, ze nie wolno używać po upływie 5 lat od zakupu właśnie ze względów bezpieczeństwa), poza tym, nie masz kompletnie żadnej kontroli nad tym, jak się rozciągasz, a jest ważny każdy milimetr. Bo to właśnie te 2,3 mm więcej dziennie powodują, że ćwiczysz mięśnie. Przy dmuchanej zabawce kompletnie nie ma precyzji. No i tego penisa musiałabyś pompować najpierw i wkładać do pochwy, co jest niewykonalne, jak nawet byś go napompowała do tej średnicy 10cm w końcu - nie włożysz go z powrotem, to fizycznie niemożliwe - balonik pompuje się w pochwie i dopiero wtedy wyciąga, w każdej chwili możesz spuścić jedną ręką powietrze, jak czujesz za duży opór albo dopompować.
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
|
diablica i co teraz bedzie?? nici z cwiczeniami na penisie!! no nie, a tak sie napalilam ha ha zartuje oczywiscie, kotek jak zwykle niezawodny - odpowie na wszystkie pytania i to tak profesjonalnie!!
|
|
|