Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świnki Morskie
Wątek: Świnki Morskie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-21, 09:56   #511
andy.lol
Raczkowanie

GG do andy.lol Send a message via Skype™ to andy.lol
Dot.: ...:::Świnki Morskie:::...

Ja z tym "przynudzieniem na forum" nie miałam nic złego na myśli. Poprostu żadziej piszecie niż to było kiedy tu jeszcze zaglądałam regularnie, no i nie ma nikogo nowego Dlaczego nie piszą Ci, których widziałam na pierwszysch stronach forum? Było tak duzo ludzi... a teraz komentuje tylko Xenia, Sielska i Iza No nic. Nieważne.
Nie wiem czy z moją świnką lepiej, wczoraj popsikałam ją tym lekiem dopiero drugi raz. Jak tak czytam to co pisze Iza to się z leksza podłamuje. To znaczy, jak piszesz o tych swoich kochających się świnkach. Myślałam, że moje są eXtra bo się nie gryzą i tak dalej i tak dalej, ale skoro twoje nie dość, że się nie gryzą, ale jeszcze tak kochają to widze, że moje są nie tak bardzo Extra. No, ale narzekać nie moge, prawda? No, bo moje świnki śpią razem w jednym domku, jedzą z jednej miski i tak dalej, ale gdyby się je rozdzieliło nie rozpaczały by zbytnio
Xenia mi kiedyś napisała, że mam za małą klatke i, że moje świnki powinny często biegać po pokoju. Piowiedzcie mi co mam zrobić, żeby z własnej woli wychodziły ze swojej kochanej klatki?! One nie dość, że siedziały by tam non-stop to jak je już wyciągne z klatki to Eddie (starszy) opieszale zmierza do klatki, a Willy (młodszy) jak tylko szybko może ucieka w jakiś ciemny kąt. No i co ja mam z nimi w tej sytuacji zrobić?! Pomóżcie...

Linkin Park, P!nk, Disturbed, Offspring, Good Charlotte, Avril Lavigne, Gwen Stephanie, Simple Plan, Limp Bizkit xD
andy.lol jest offline Zgłoś do moderatora