Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieprzyjemna sytuacja w sklepie.Nie można rozmawiać przez komórkę?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-15, 17:25   #5
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Nieprzyjemna sytuacja w sklepie.Nie można rozmawiać przez komórkę?!

Cytat:
Napisane przez qathe Pokaż wiadomość
Witajcie

Dzisiaj spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja w sklepie.Rozmawiałam przez telefon z koleżanką i stałam z koszykiem przy kasie,a kasjerka obsługiwała drugą klientkę.I nagle ta sprzedawczyni przerwała mi w pół zdania z koleżnką i mówi,że mam nie rozmawiać przez telefon,bo zakłócam jej prace na kasie ona sie pomyli i zrobi manko i czy wtedy ja jej za te manko zapłacę...Mnie wryło i zrobiłam lekką zadyme łącznie z wywałaniem szefowej,która wyszła z zaplecza i zamiast mnie zaprosic na rozmowę to przytaknęła tej pani kasjerce ,że ma racje.Ja stwierdziłam, że ta pani jest niekulturalna to ona mi odparła,że to ja jestem nie kulturalna! Chę się odwołać pismem i złożyć na kasjerkę i szefową filii tego sklepu zażalenie na piśmie.Dla mnie to skandal... Jakie są wasze opinie ?
Kasjerka mogła Ci zwrócić uwagę w kulturalniejszy sposób, jeżeli jej Twoja rozmowa przeszkadzała (możliwe, że nie zdajesz sobie sprawy z tego, że rozmawiając z kimś przez telefon, robisz to znacznie głośniej, niż rozmawiając facet to face), jednakże Twoja reakcja i plany (np. napisanie pisma do kierownictwa sklepu) - sorry, ale strach się bać. Przesadzasz i to znacznie. Od czego chcesz się "odwołać pismem"? Od zwykłej wymiany zdań? Ty tak serio??
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując