2012-03-15, 17:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
Napisane przez Anesthesia
Heh, no ciężko było nie załawić - to firma, w której kiedyś pracowała moja Siostra, a szef i jego żona to jej dobrzy znajomi...  Michał zaproponował mi sam papierek z jego podpisem, ale powiedziałam, że chciałabym jednak trochę poznać tą pracę i coś porobić, choć znając życie nie zrobię tych całych 60h, a co najwyżej jakieś 30...  Nie chcę po prostu być całkowitym pasożytem i załatwić tego całkiem na lewo, chciałabym się wykazać choć trochę, tylko obawiam się, że niedostatecznie jasno to zakomunikowałam... Ale jak coś to mu jeszcze maila napiszę.
Zażyj sobie jakieś krople żołądkowe albo węgiel - takie żołądkowe sprawy są bardzo niefajne... Aż przykro, że winowajcą jest taka pyszna sprawa jak zupa brokułowa  Ja ją uwielbiam, choć nie wiem czy robisz ją tak samo - u mnie to raczej nie zupa, a gęsty krem.
|
No ja też - brokuły ugotowane, troszkę wody i wszystko siup do blendera Już mi lepiej trochę, wizyta w wc pomogła
|
|
|