Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubów naszych nadchodzi czas, będziemy mężom skarpetki prać :D -PM 2013 cz.13 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 09:43   #91
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: Ślubów naszych nadchodzi czas, będziemy mężom skarpetki prać :D -PM 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
rano jest chłodno, więc kolo 8 myślę, że będzie

szkoda, że nie mam termometru to nie mam jak sprawdzić.. Ale na necie pisze, że dziś ma być 17

Szczerze to jako tako na Paryżu nie byliśmy teraz jeszcze Raz pod wieżą tylko byliśmy ale wieczorem wiec dużo nie było widać, ale ogólnie nawet u nas na przedmieściach widać, że wiosna zawitała do Paryża Żonkile, tulipany, bratki i masa innych kwiatów wiosennych i tych mniej wiosennych kwitnie wszędzie Ostatnio nawet ukraść chciałam jednego ale nie miałam jak Ogólnie robi się tu coraz ładniej Drzewa powoli zaczynają kwitnąć i liści nabierać, a po ludziach widać, że pogoda się zmieniła, bo i oni jacyś weselsi, a szczegolnie Polacy
O to pięknie musi być Ja u nas jeszcze nie widziałam żadnych oznak wiosny, oprócz słoneczka i wyższej temperatury Która w przyszłym tygodniu znowu ma spaść poniżej 10stopni

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
To wiosna już prawie na całego, u nas ledwo tulipany z ziemi listki wysunęły, pąki na drzewach dopiero nabrzmiewają - jeszcze musimy czekać aż się zazieleni. Jedynie bazie się srebrzą na wierzbach
Ale to poetycko napisałaś

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora