Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Toksyczny związek, jak sie z niego uwolnić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 12:11   #5
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Toksyczny związek, jak sie z niego uwolnić?

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
I co dalej? Nie mam nikogo poza nim. Rok temu przechodziłam trudne rozstanie, z facetem który zrobił ze mnie swoją własność i odwrócił od wszystkich znajomych. Zaczęłam wszystko odbudowywać i poznałam jego. Moi znajomi ze studiów są jego znajomymi. Na wszystkie imprezy chodzimy razem. Uciekając stąd stracę wszystko, wątpię żeby mnie zapraszali, bardziej liczę na to, że on zostanie w towarzystwie. A przecież nie powiem nikomu, że zerwałam bo był agresywny.. Będę w domu, z rodziną, ale sama, bez kolegów, koleżanek, nie będę miała z kim wyjść na piwo. Boję się tego.
To poznasz. Pierwsze kogo powinnaś poznać, to dobrego terapeutę, bo zauważ, że już drugi raz wplątałaś się w toksyczny, niszczący Cię związek - to jest mocno niepokojące, świadczy o tym, że coś bardzo nie tak dzieje się w Twoim życiu, z Tobą nie tylko w sferze kontaktów damsko-męskich. Czemu niby nie masz powiedzieć "zerwałam z nim, bo nie był dla mnie dobry, zachowywał się agresywnie"? Normalni ludzie Cię jak najbardziej zrozumieją, takie historie się zdarzają. Nieprawda, że wszystko stracisz - Ci, o których warto się martwić, zostaną przy Tobie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując