Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Mango!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 13:44   #2854
Agnessa*
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Mango!

Cytat:
Napisane przez Iwi82 Pokaż wiadomość
Ja już byłam w Mango - są przecenione płaszczyki wiosenne i koszulki takie zwykłe (z 49zł na 29zł).

Mam pytanko - czy u kogoś jest może ten sweterek w rozmiarze M??? W Krakowie nie ma, w sklepie online też
Ja będę jutro w moim Mango, więc mogę Ci sprawdzić.

wczoraj byłam przelotem w łódzkiej Manufakturze - tam ich pełno wisiało

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
nie przypominam sobie zeby zniżki z gazety dzialały rownież na stronie, w tamtym roku specialnie jechalam zeby zrobic zakupy w mango ze zniżka

moze w tym roku zrobia tak ze kod bedzie dzialal na stronie, bo na nektorych sklepach internetowych dzialal kod ale mango nie :/

a ja ciągle czekam na jeansowa ramoneske a jej nie ma i nie ma chcialam zrobic zamowienie ale czekam na nia zeby zrobic za jedna przesylka
wczoraj w Manufakturze w Łodzi widziałam tę ramoneskę - jest śliczna Na żywo jeszcze ładniejsza niż na stronie i kolor troszkę jaśniejszy. Niestety nie mierzyłam jej, bo byłam w przelocie i wpadłam dosłownie na chwilkę, także nie wiem, jak wygląda rozmiarówka

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dzisiaj doszła zamówiona przeze mnie w poniedziałek przesyłka
Koszula jest już u mnie Jutro wrzucę fotki
Super, że masz już u siebie koszulę! Również czekam na fotki!!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora