2012-03-16, 13:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Mango!
Cytat:
Napisane przez Iwi82
Ja już byłam w Mango - są przecenione płaszczyki wiosenne i koszulki takie zwykłe (z 49zł na 29zł).
Mam pytanko - czy u kogoś jest może ten sweterek w rozmiarze M???  W Krakowie nie ma, w sklepie online też 
|
Ja będę jutro w moim Mango, więc mogę Ci sprawdzić.
wczoraj byłam przelotem w łódzkiej Manufakturze - tam ich pełno wisiało 
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------
Cytat:
Napisane przez kootekk
nie przypominam sobie zeby zniżki z gazety dzialały rownież na stronie, w tamtym roku specialnie jechalam zeby zrobic zakupy w mango ze zniżka
moze w tym roku zrobia tak ze kod bedzie dzialal na stronie, bo na nektorych sklepach internetowych dzialal kod ale mango nie :/
a ja ciągle czekam na jeansowa ramoneske a jej nie ma i nie ma  chcialam zrobic zamowienie ale czekam na nia zeby zrobic za jedna przesylka
|
wczoraj w Manufakturze w Łodzi widziałam tę ramoneskę - jest śliczna Na żywo jeszcze ładniejsza niż na stronie i kolor troszkę jaśniejszy. Niestety nie mierzyłam jej, bo byłam w przelocie i wpadłam dosłownie na chwilkę, także nie wiem, jak wygląda rozmiarówka 
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Dzisiaj doszła zamówiona przeze mnie w poniedziałek przesyłka 
Koszula jest już u mnie  Jutro wrzucę fotki 
|
Super, że masz już u siebie koszulę! Również czekam na fotki!!
|
|
|