Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy - suknia ślubna z zabudowaną górą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-23, 20:59   #1
melulu
Przyczajenie

Pomocy - suknia ślubna z zabudowaną górą

Witam

Bardzo proszę o pomoc - zaczęłam się rozglądać za suknią ślubną i niestety okazało się, że jest bardzo mało wzorów z zabudowaną górą. A ja mam duży biust i chcę po prostu spokojnie ubrać sobie pod sukienkę normalny stanik na ramiączkach (nie silikonowych, brrrr). Mam już nawet wizję dołu - mniej więcej wg załączników. Tę pierwszą przymierzałam i na mnie wygląda o niebo lepiej niż na tej kościstej modelce Drugie zdjęcie pożyczam od użytkowniczki forum Moja Wymarzona Suknia i z góry jej dziękuję za pomysł.

Wizja jest taka: suknia jednoczęściowa, z trenem, który można podwinąć na czas wesela, szeroka, ale nie beza, niekoniecznie całkiem gładka, bo się będą odcinać moje kobiece krągłości;D No i żeby zakrywała ramiona przynajmniej na tyle, żeby ubrać stanik (mogą być też dłuższe rękawy).

Wzrost mam średni (164), proporcje ok., tyle że miseczka D i brzuszek też (niestety) odpowiednio okrąglutki. Ale na otyłość jeszcze nie narzekam, więc jakiegoś specjalnego fasonu korygującego nie potrzebuję))

Bardzo proszę o fotki, jak jeszcze można zrobić górę do takiej sukienki - krawcowa mi obiecała, że może mi uszyć coś wg zdjęcia, ale ja nawet zdjęć ciekawych nie mogłam znaleźć...

Z góry wszystkim dzięki
Melulu
melulu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując