Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas studniówek kończy się,ale nasz wątek nadal trzyma się!-Studniówkowiczki2012cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-17, 13:05   #4211
Anemone
Mother of Cat

Dot.: Czas studniówek kończy się,ale nasz wątek nadal trzyma się!-Studniówkowiczki201

okazało się, że owa panna, której jak na spowiedzi powiedziałam co czuję, rozgadała wszystkim, że nie zdałam prawka wtedy (nie wiem, czy pamiętacie), a sama mówiła, że w życiu by nie powiedziała, ba. Sama mi poradziła, żeby nikomu nie mówić, że lepiej na tym wyjdę... A za plecami śmiała się ze mnie i ona wszystko rozniosła...

Kolejna sprawa tyczy się prezentów rocznicowych dla TŻ. jako, że 4 rocznica była, były i 4 prezenty z mojej strony... Miałam czerwone koronkowe stringi i czerwoną wstążkę (ok 6 cm szerokości), którą przewiązałam wokół piersi... śmiałam się, że ledwo mi sutki zasłaniała... ona to rozgadała...

przy mnie mówiła, że świetnie wyglądam itd...
A jak szła z moją przyjaciółką to jechała, że mam grube nogi, że mam figurę matki (szczegół, że moja matka jest jakieś 30 kg cięższa ode mnie...), że krótkie nóżki, coś z biodrami i że dupa nie ta...
No wiecie co, witki wszelaki mi opadają.
Ogarnijcie sobie na fb mój album ze studniówki... Ja jestem gruba? Popatrzcie na tę szmatę w fioletowej sukience... myślę, że 100 kg wieloryba jak nic....

A no i narobimy jej syfu. Mamy plan rodem z 'Wrednych dziewczyn'
No i nie powiedziałam wszystkim. To będzie wielki finał. To będzie zakończenie LO z wielkim bum nagramy na dyktafon jak najeżdża na ludzi... Na swoje przyjaciółki... I puścimy to owym ludziom...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017

Edytowane przez Anemone
Czas edycji: 2012-03-17 o 13:07
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora