2012-03-17, 14:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wię chodź przywale Ci deska raz żółta ,a raz niebieską ;))
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Ale mnie samej ze sobą źle  Zawsze chciałam być chuda, a tu wałki i tłuszczyk mnie nie opuszczają
Zaraz sobie ściągnę,ale wolę z napisami oglądać  Już ostatnio się męczyłam z PLL,ale na szczęście rozumiem o co chodziło 
|
jak Ci źle to trzeba się postarać , żeby w takim razie to stracić wszystko się da
PLL też oglądam 
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway
uwierz mi- nie zazdrościsz, a jeżeli planujesz założyć rodzine to tym bardziej..
praca od 8-9 do 17-18 plus wieczne telefony wieczorami.. zero możliwości zaplanowania czegokolwiek, bo wiecznie czegoś ode mnie oczekiwano..
zadania? od pism do sprzatania kancelarii i wc, po kupowanie podpasek, obiadów i ogólnie robienie zakupów..
plus robienie herbaty, nalewanie wody, kupowanie śniadania, podawania tego śniadania po czym mycie wszystkich naczyń.. osobie, która już 3 raz nie potrafi dostać się na aplikacje, jest zaledwie 5 lat starsza i myśli, że jest największym szefem świata, chociaż nie może udzielać większości porad, podpisać żadnego pisma czy reprezentowac kogoś w sądzie..
a to wszystko za 300 zł miesięcznie
wytrzymałam pół roku, bo była mowa o umowie na stałe itd. ale zorientowałam się, że żadnej umowy nie będzie więc sprytnie się wymigałam i nie wróce tam 
|
kurcze faktycznie wyzysk no ale dobrze , że zmieniłaś miejsce pracy nie wiem czemu ale Cię kojarzę , tylko nie pamiętam skąd
|