Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przesadziłam, potrzebuję rady!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-17, 17:54   #2
cerveza
Zakorzenienie

Dot.: przesadziłam, potrzebuję rady!

Cytat:
Napisane przez Trina7 Pokaż wiadomość
witajcie, jestem tu nowa i nie wiem, czy zakładam ten wątek w dobrym dziale ale niestety..nie wiem jak sobie pomóc. od 2 tygodni trzymam dietę 1200 kcal, wszystko szło świetnie. Biegałam codziennie i miałam motywację. A dzisiaj godzinkę po obiedzie o 16 rzuciłam się na buraczki zasmażane i zjadłam ich naprawdę sporo, później wielka szklanka maślanki owocowej i paczka suszonych śliwek...nie wiem co to było. Po prostu wyłączyło mi się myślenie i zjadłam to w 15 minut. Dobrze,że w porę się opamiętałam, ale objętościowo zjadłam dużo i teraz boli mnie brzuch;/ myślałam,żeby zwymiotować ale nie umiem...zjadłam jakieś 2000 kcal dzisiaj łącznie. Czy to zrujnuje moją dietę? co mam teraz zrobić?
Czy zrujnuje dietę - jaką dietę? Skoro masz napady obżarstwa (bo to się pewnie powtórzy), to znaczy, że Twój jadłospis jest źle skomponowany. Co to za bzdurny wymysł, żeby jeść 1200 kcal dziennie? Jedz wtedy, kiedy jesteś głodna, jedz wartościowe i nieprzetworzone produkty. Owoce, warzywa, orzechy, nieprzetworzone mięso.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując