2012-03-17, 18:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Martucha miejmy nadzieję, że okaże się to jednorazowe.... tule Was!
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Dziewczyny co za dzien ...  Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie ( miala wypadek tydzien temu ).. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod  Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek  Normlnie jak nie urok to sracz....a  Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
|

ja pojechałam w południe na szybkie zakupy i zajrzałam do Deichmanna i akurat wpadły mi w oko buty to wzięłam... a przy kasie była tragedia... jak dostałam ataku kaszlu to aż się zginałam w pół ;/ ehh miałam zostawić już te buty i wybiegnąć, bo nie mogłam wytrzymać... jak wyszłam to ze 20 min siedziałam w aucie i dychałam i na tym skończyły się moje zakupy... pojechałam do domu i poszłam poleżeć...
Dziwne, bo jak leże to nie kaszle a zawsze miałam na odwrót, że leżenie potęgowało smyranie i kasłanie...
|
|
|