2012-03-17, 19:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
młody w wannie z tatą więc mogę poczytać was na spokojnie
dziękuję bardzo za kciuki i ciepłe słowa ;*
oby tą noc przetrwać bez ataku to będzie lepiej..
Cytat:
Napisane przez india83
u nas był wczoraj facet od drzwi od tego nieby "wiatrołapu" co chcemy zabudować wnękę i oczytwiscie on twierdzi, że będzie raczej problem... Stwierdził, że najlepszym pomysłem byłoby zostawić wnękę w spokoju, a nam może lepiej wstawić drugie drzwi wejściowe. Oczywiscie co do zabudowania wnęki omówi sprawę z montermi i sprobują kilku opcji w jakimś programi komputerowym czy jakieś wyjście z tego jest. no super
|
ehsss a wy chcecie zrobić typowy wiatrołap z dwoma drzwiami czy szafy tam czy jak?
my sie zaczynamy rozglądać za szafami do przedpokoju, ale dwóch kolegów robi meble więc myślę że nie będzie najgorzej..
Cytat:
Napisane przez iwka28
|
przepiękna!!!!!!! bardzo mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez iwka28
Oglądamy nowy serial "The River" - dziewczyny jest niesamowity - o poszukiwaniach zaginionego dziennikarza w Amazonii, kręcony jak reality show, pełno w nim wierzeń plemiennych, duchów, dżungli, straszny jest ... i wciągający też 
|
muszę o tym poczytać 
Cytat:
Napisane przez Ana***
ja pojechałam w południe na szybkie zakupy i zajrzałam do Deichmanna i akurat wpadły mi w oko buty to wzięłam... a przy kasie była tragedia... jak dostałam ataku kaszlu to aż się zginałam w pół ;/ ehh miałam zostawić już te buty i wybiegnąć, bo nie mogłam wytrzymać... jak wyszłam to ze 20 min siedziałam w aucie i dychałam i na tym skończyły się moje zakupy... pojechałam do domu i poszłam poleżeć...
Dziwne, bo jak leże to nie kaszle  a zawsze miałam na odwrót, że leżenie potęgowało smyranie i kasłanie... 
|
boroczka...
Cytat:
Napisane przez mona_ja
A ja mam samotny wieczór, mąż pojechał do niemiec szwagrowi części zawieźć bo mu się tir zepsuł  i wróci pewnie późno w nocy albo nad ranem.
|
oj.... tulę,
zaraz będzie lejdis więc może sobie zapodaj
|