Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-18, 21:28   #3820
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
była pani pediatra i niestety to jest tak jak pisała ania - choroba przewlekła i ataki się mogą powtarzać bardzo często..
teraz dostaliśmy kupe syropów plus inhalacje 5 dni ze sterydów w domu, a do przychodni mamy chodzić po inhalacje z adrenaliny bo tego nam podawać nie wolno.
wypożyczyliśmy nebulizator z apteki taki fajny dla dzieci w kształcie pingwina mam nadzieję że młody da się inhalować, no i mamy leki które mamy mieć zawsze w domu i jak się zacznie atak to zanim dojedzie karetka mamy mu robić inhalacje z tych leków, a jak nie mamy ich akurat przy sobie to musimy Pata zabrać do zimnego miejsca nawet wyjść w środku nocy na dwór, bo krtań wtedy się rozluźnia

ma całkowity zakaz picia ciepłych rzeczy jak już to chłodne plus temp. pokojowa, no i w mieszkaniu mamy mieć chłodno, najlepiej 17,18 max 19 stopni.

tak jak ani pisała z wiekiem napady będą coraz rzadsze, ale karetkę mamy wzywać zawsze nawet jak zaczniemy sami podawać mu te doraźne środki bo przy tym rzadko bo rzadko ale zdarza się ze się krtań zaciska i trzeba będzie intbować.. powiedziała że miała ze 3 takie przypadki w swojej karierze więc woli nam powiedzieć żebyśmy wrazie czego wiedzieli co robić..

rewelacyjnie k u r w a!
jejuuu byleby sie szybko wyleczylo i nie powtarzalo! kciuki dla Patryka za dzielne inhalacje! powodzenia w leczeniu!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta choroba przewlekła?? czyli to nie coś jednorazowego??

Katunia wrzuć przepis... ale mam ochotę na ciasteczka owsiane. Kiedys robiłam z przepisu teściowej ale kijowe mi wyszły, można było sobie zęby połamać
postaram sie jutro wrzucic
tz bardzo smakowaly-zniknely wszystkie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie ( miala wypadek tydzien temu ).. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to sracz....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
ojjjjj zabciu - dobrze ze tylko samochod uszkodzony!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

mam ochote kupic te noże, co myslicie?

http://www.mydeal.pl/komplet_5_nozy_...kraj-6830.html
mi sie podobaja te noze!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Dobry sposób Mojej kuzynce tak włosy obcinali, bo na przytomnie się nie dało
czasem na dzieci nie ma innej rady, ale musialo to wygladac dosc komicznie haha
ja kiedys Tomowi paznokcie obcinalam na spiocha
a wlosy wczoraj w wannie ale z maga marudzeniem- zachowywal sie jakbym mu jakas bardzo wazna czesc jego zabierala

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Melduje, ze żyje.
O dwóch tygodni się praktykuje w przedszkolu i latam jak na skrzydłach tam. Smutno, ze ostatni tydzień przede mną
Do tej pory M. siedział z Agu na tacierzyńskim, teraz będzie z moją mam. Zobaczymy jak to wypali taka próba, przed tym, czy ogłabym do pracy iść.
Agata jest chora. Bierze bidul zastrzyki dwa razy dziennie w tą małą pupę (wcześniej miała anty w syropie, ale pluła), staje, raczkuje i mam 4 zęby wie dolne jedynki i wie górne dwójki - wampirek jeden.

Nie nadrobię, postara się byc na bierząco
zdrowka dla Agatki!

czesc
Dzis piekne slonko u nas bylo wiec pol dnia spedzilismy na dworze. Bylismy u rodzicow bo maz w pracy.
A wczoraj byli u nas brat z dziewczyna-mala impreza tortillowa-brat zrobil z lososiem a ja z kurczakiem-objedlismy sie. A pilismy bardzo dobre drinki-pasoa-wodka,sok zurawinowy i pamaranczowy-Pyyyyyycha a wiecie co jest najsmieszniejsze-ta impreze miala zrobic dziewczyna brata bo oblewalismy jej obrone lica-a ze ona jest len to wyszlo ze impreza u nas....troche to smieszne ale niech bedzie... nastepnym razme to ja chce wyjsc gdzies z domu!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora