Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 12:20   #1805
blueberry88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
ręce opadają...!

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja jestem załamana

Już drugą noc z rzędu miałam taką noc, że masakra, dzisiaj już myślałam że pojade na ostry dyżur, małż w stresie, ja w jeszcze większym. Mam cały czas twardy brzuch, a jak nospa przestaje działać to boli jak cholera.
Jadę dzisiaj do ginki bo strasznie się boję, że przez ten mój kaszel coś nie tak jest.
Najgorzej będzie jak wrócę ze skierowaniem na patologie, nawet koszuli nocnej nie mam
Nigdy mnie nie bolał brzuch, no może na początku ciąży 6-7tydzień ale to nie w takim stopniu

Wczoraj poszłam do internisty z powodu tego przeziębienia ale powiedziała że to się na antybiotyk nie kwalifikuje, że powinno przejść, na kaszel biore drosetux, ale jakoś nie widzę poprawy. Na dodatek zasugerowała mi wizytę u kardiologa bo jakieś szmmery na sercu słyszy
Oj, to czekam na wieści, co gin powiedziała

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
bylam w wannie i mala mnie tak kopala ze az woda sie trzasa caly brzuch mi podskakiwal )

Cytat:
Napisane przez Sala Pokaż wiadomość
Też używam Elancylu, ale nie mam aż tak dużego zużycia Zaczęłam gdzieś w połowie 2. miesiąca, smaruję się raz dziennie (bo wieczorem mi się już nie chce), ale tylko w "kluczowych" miejscach, czyli brzuch, piersi, pośladki, uda. Na resztę nóg czy rąk nakładam normalny balsam nawilżający. Nie wykończyłam jeszcze pierwszej 400ml butelki. Jak na razie rozstępów nie mam, choć w okresie dojrzewania szybko wyskoczyły mi na pośladkach

Aha, i Elancyl warto kupować w Internecie i szukać promocji na opakowanie 400ml. Ceny stacjonarne są straszne.
Tez używam Elancylu. Na początku dużo nie szło, bo na przykład, żeby posmarować brzuch i piersi, to potrzebowałam jedno naciśnięcie pompki, a teraz trzy Zanim zaczęłam używać, to jakiś rozstęp zaczął mi się robić, taki maleńki, ale teraz już nie mam nic i tż twierdzi, że jakieś inne, które miałam są mniej widoczne.

sas, gratuluję wyników w szkole Pełen szacun
Nie smutaskuj się tą wagą, skoro nic nie możesz na to poradzić.
Jak skończę "Pierwszy rok życia dziecka", to koleżanka ma mi pożyczyć właśnie "Język niemowląt".
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora