Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 13:29   #4857
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Zaliczyłyśmy spacer, ale było średnio przyjemnie - zimno, wietrznie i w dodatku... nasrał na mnie ptak!!!!!!! Wycelował idealnie poszło na głowę, kurtkę i rękę czekam aż spłynie na mnie szczęście

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
To ja się w końcu odezwę.
Ale na początku się "pochwalę", że moje dziecko chodzi już za rączki a jutro kończy 8 miesięcy. To co prawda początki ale tak fajnie to wygląda jak małe nóżki tak drepczą
Byliśmy u neurologa i rehabilitanta.
Neurolożka powiedziała, że fajne dziecko, bardzo ruchliwe i chce go jeszcze zobaczyć za 2 miesiące. Nie stwierdziła wzmożonego napięcia.
Rehabilitant stwierdził "nieharmonijny rozwój" to znaczy, że kolejność prawdopodobnie będzie taka: stanie (to już robi), chodzenie, siedzenie, raczkowanie. Dziwne ale tak może być. Odruchy na poziomie dziecka 10 miesięcznego.
Trochę to dziwne wszystko ale prawidłowe

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore jeszcze nie glosowaly, apeluje o glos w sondzie. Dwa tytuly maja tyle samo glosow i nie wiem ktory wybrac
Ajć! już wczoraj miałam to zrobić i ciągle zapominam

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość

Kosmiczny

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
tak śmieje się z cierpienia bliźniego będziesz się smażyć w piekle
Jakże bym śmiała przecież jedziemy na tym samym wózku

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Przez cały weekend o Was myślałam Ochłonęłam no i...jestem
Nie potrafię Was tak zostawić.
Cieszycie się

Sara chora Tż chory, i chyba on ją zaraził, ma antybiotyk.
Mała narazie katar i oczy takie malutkie mętne...mam nadzieję że nie rozwinie się nic więcej. Daję calcium i cebion, coś jeszcze mogłabym dac bez konsultacji z lekarzem?

Znowu mam złą cytologię, i ostry stan zapalny. W piątek ide na wizytę, mama nadzieje że od razu mi zrobi zabieg. Boję się

Sara ma ciemieniuchę cała głowa w żółtych łuskach, włosiska zakrywają i nie widać, trudno wysmarować.

Wróciła i same smuty wali, naprawdę mnie tu chcecie

Kocha Was ( wszystkie. I Ciebie agadus i brunetka też)
No jesteś! Jeśli chodzi o wymrażanie nadżerki... To ja to miałam... Już prawie tego nie pamiętam, bo gdzieś z 7 lat temu to było. To nic nie boli, czuje się taki chłód i tyle, najgorsze są te wzierniki bo wiadomo, uwierają ale nie wspominam tego jako czegoś bardzo bolesnego. Przy porodzie to naprawdę pikuś

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

A Ja się oficjalnie mogę pochwalić, że:
- dama mi zaczyna iść do przodu tzn czworakować i raczkować bądź ciągnąć za sobą nogi
- odsmoczkowana moja dama też jest, jestem dumna jak PAW ! ( i aż czasem nie wierzę że się tak ładnie udało)
- mówi baba i czasem mama- to drugie jak coś chce
- przyszła nowa fura i dzisiaj jedziemy na jazdę próbną

Brunetka
Brawa dla Emi!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziecko mi się przewraca na brzuch podczas snu
stresuje mnie to jakoś... widocznie tak jej wygodnie.

Moja też zaczęła się przewracać na brzuch i tak potrafi spać w nocy nawet dwie godziny ( a u nas to ogólnie duży sukces ). Na początku aż spać nie mogłam z nerwów, jak ona tam oddycha i nawet próbowałam ją przewracać ale się wybudzała więc sobie odpuściłam

monia - jakie Kinga ma długie włosy Szok! Fajnie wygląda, naprawdę słit

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora