2012-03-19, 13:29
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Zaliczyłyśmy spacer, ale było średnio przyjemnie - zimno, wietrznie i w dodatku... nasrał na mnie ptak!!!!!!!    Wycelował idealnie poszło na głowę, kurtkę i rękę  czekam aż spłynie na mnie szczęście
Cytat:
Napisane przez Chelsea91
Dzień dobry 
|
Cytat:
Napisane przez Chelsea91
To ja się w końcu odezwę.
Ale na początku się "pochwalę", że moje dziecko chodzi już za rączki a jutro kończy 8 miesięcy. To co prawda początki ale tak fajnie to wygląda jak małe nóżki tak drepczą 
Byliśmy u neurologa i rehabilitanta.
Neurolożka powiedziała, że fajne dziecko, bardzo ruchliwe i chce go jeszcze zobaczyć za 2 miesiące. Nie stwierdziła wzmożonego napięcia.
Rehabilitant stwierdził "nieharmonijny rozwój" to znaczy, że kolejność prawdopodobnie będzie taka: stanie (to już robi), chodzenie, siedzenie, raczkowanie. Dziwne ale tak może być. Odruchy na poziomie dziecka 10 miesięcznego.
Trochę to dziwne wszystko ale prawidłowe 
|

Cytat:
Napisane przez Stronczek27
Dziewczyny ktore jeszcze nie glosowaly, apeluje o glos w sondzie. Dwa tytuly maja tyle samo glosow i nie wiem ktory wybrac
|
Ajć! już wczoraj miałam to zrobić i ciągle zapominam 
Cytat:
Napisane przez agadus
|
Kosmiczny 
Cytat:
Napisane przez Shira_83
tak śmieje się z cierpienia bliźniego będziesz się smażyć w piekle 
|
Jakże bym śmiała przecież jedziemy na tym samym wózku 
Cytat:
Napisane przez patik87
Przez cały weekend o Was myślałam  Ochłonęłam no i...jestem
Nie potrafię Was tak zostawić.
Cieszycie się
Sara chora  Tż chory, i chyba on ją zaraził, ma antybiotyk.
Mała narazie katar i oczy takie malutkie mętne...mam nadzieję że nie rozwinie się nic więcej. Daję calcium i cebion, coś jeszcze mogłabym dac bez konsultacji z lekarzem?
Znowu mam złą cytologię, i ostry stan zapalny. W piątek ide na wizytę, mama nadzieje że od razu mi zrobi zabieg. Boję się
Sara ma ciemieniuchę  cała głowa w żółtych łuskach, włosiska zakrywają i nie widać, trudno wysmarować.
Wróciła i same smuty wali, naprawdę mnie tu chcecie
Kocha Was  ( wszystkie. I Ciebie agadus i brunetka też)
|
No jesteś! Jeśli chodzi o wymrażanie nadżerki... To ja to miałam... Już prawie tego nie pamiętam, bo gdzieś z 7 lat temu to było. To nic nie boli, czuje się taki chłód i tyle, najgorsze są te wzierniki bo wiadomo, uwierają ale nie wspominam tego jako czegoś bardzo bolesnego. Przy porodzie to naprawdę pikuś  
Brawa dla Emi! 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Dziecko mi się przewraca na brzuch podczas snu 
stresuje mnie to jakoś... widocznie tak jej wygodnie.
|
Moja też zaczęła się przewracać na brzuch i tak potrafi spać w nocy nawet dwie godziny ( a u nas to ogólnie duży sukces ). Na początku aż spać nie mogłam z nerwów, jak ona tam oddycha i nawet próbowałam ją przewracać ale się wybudzała więc sobie odpuściłam 
monia - jakie Kinga ma długie włosy Szok! Fajnie wygląda, naprawdę słit
|
|
|