Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 13:58   #1071
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj dziadek TŻ wkurzył TŻ zniósł łóżeczko żeby już je skręcić i dziadek pyta się "a to już tak daleko?" TŻ ze śmiechem odpowiada "żona powiedziała że jutro już rodzi" a dziadek "nie ona ma urodzić 4kwietnia... nie Monika" więc ja już z podniesionym głosem "że urodzę kiedy ja będę tego chciała a dokładniej kiedy syn tego będzie chciał" a dziadek "ale 4.04 to taka fajna data nie chcesz wtedy urodzić?" więc już prawie krzycząc mówię "NIE!!" i w końcu koniec tematu było...
Wkurza mnie to bo co kilka dni słyszę od dziadka abym urodziła 4.04 a od teściowej że mam urodzić 22.04 no paranoja...
To jest denerwujące, też się zdarza, że usłyszę tego typu "porady"

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
jeszcze tylko troszkę i skończą Cię męczyć tymi pytaniami mnie też to wkurza lekko, ale dzielnie odpowiadam. Dobrze, że jestem z daleka od rodzinnej miejscowości to aż tak mnie nie bombardują jakbym tam miała rodzić to kilka godzin po porodzie by mnie tłumy chciały odwiedzać...
Nosek do góry
no już nie długo całe szczęście

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
mnie nie pytają... mama zawsze kupi mi coś praktycznego lub jakiś ciuch i jest ok, mąż mówi "wybierz sobie coś, ja płacę" (konto mamy wspólne )
też jutro mam urodzinki ale córcia chyba nie chce zrobić prezentu
może jeszcze zrobi, kto wie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Oczywiście, że można 168 cm, więc niestety nie z tych wysokich
wzrost wg mnie ok ja mam 158 cm więc jest na co narzekać

Evvcia fajny brzuś, a buciki też fajne, sama w podobnych pomykam

Ona super zdjęcie, fajnie wyglądacie

MegMakeUp ładnie wyglądałaś a nóżki pierwsza klasa

Moje dziecię mało aktywne, raz za czas się coś poruszy, czasem to nie wiem czy to ona faktycznie czy brzuszek tak się stawia. Zastanawiam się czy jak do jutra tak będzie to nie podjechać do szpitala, żeby sprawdzili?! jak myślicie? do tego brzuch mnie boli jak na @
nie wiem, dzwonić wcześniej jak coś do szpitala, czy po prostu przyjechać na oddział i w rejestracji powiedzieć, że mała coś mało aktywna i oni będą wiedzieli gdzie mnie skierować i do kogo? nie wiem...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora