Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 14:32   #980
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
Ja z kolei dążę do tego by strój kąpielowy który w zeszłym roku kupiłam (a później pracowałam w gastro no i się roztyłam) leżał na mnie idealnie
A jak schudnę tyle ile chcę to może kupię sobie nowy, inny - jeśli będzie mnie stać , i będę miała 2

Też dziś zaczynam TF (fajnie, że nie będę sama , powodzenia!), Muszę zaopatrzyć się w te taśmy, czy gumy. Nie wiecie ile to może kosztować?
W lżejsze dni i kiedy będzie więcej czasu planuję biegać . Nie wiem tylko co będzie z hh, ale to tak rekreacyjnie, przy serialu jakimś można pohulać sobie .

No danie faktycznie dziwne. ale węglowodany są i białko .

Ja wszamałam misezkę rosołu z makaronem i zjadłam sałatkę z tuńczyka, groszku i ogórka konserwowego. Mało tego wszystkieo było, ale nie chciało mi się jeść po porannym obżarstwie - no inaczej się tego nie da nazwać

PS. Uzależniłam się od tego wątku, mega mobilizujecie, inspirujecie i kopiecie w tyłek Dziękuję
To jest najlepsze uzależnienie jakie mogło nam się przytrafić Też się cieszę, że zaczynasz dzisiaj, będziemy się mobilizować nawzajem. Ja patrzyłam na te taśmy i gumy na allegro, jedno i drugie około 30zł... Ale gdzieś czytałam, że dziewczyny mówiły, że da radę tylko z tą gumą (z uchwytami) Ja dziś sprawdzę, czy da radę ćwiczyć w moim małym mieszkanku, oby!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora