2012-03-19, 14:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez agabi
już jest dobrze, laktacja zatrzymana na amen mam nadzieję.u mnie też tylko kropelki były...a narobiły tyle zamieszania  u mnie polożna się obraziła jak jej powiedziałam że nie będę karmila piersią i nawet zerknąć na cycki moje nie chciała 
a jakim mlekiem karmisz? nie ma tam wystarczających dawek ?witaminki lekarz kazał podawać?
|
no zamieszania narobily my karmimy humana pre- ma w skladzie wit d3 ale nie wiem w jakiej dawce, lekarz kazal dawac dodatkowo. Moja polozna bardzo wyrozumiale podeszla do naszych problemow z karmieniem ... polozne w szpitalu zmuszaly nas do przystawiania, mala plakala, byla glodna, a one nie chcialy dac nawet grama mleka a mi sie dziecko z placzu zanosilo potem moja polozna miala dyzur i probowala przystawiac ale jak mala zrobila raban to dala nam mleko w koncu, mala pojadla i byla aniolkiem. w domu jak juz bylysmy to polozna codziennie ogladala cycki, masowala, probowalysmy ciagnac laktatorem ale nic nie szlo i w koncu mala byla juz na mm, wiec jak cycka jej podstawialam to wrzask. W poniedzialek podjelysmy decyzje o zatrzymywaniu laktacji, polozna mnie pocieszala ze zrobilam co musialam aby karmic ale czasem sie tak zdarza i ze patrzac na mala podjelam dobra decyzje, bo dziecko szczesliwe itp Bardzo mi to pomoglo.
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------
Cytat:
Napisane przez nowaken
No to Kochana jak kazał dawać to podawaj  zobacz sobie http://www.babyboom.pl/niemowleta/zd...tamina_d3.html
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------
Ja zawsze robię z tego np co mi zostaje po jakiejś imprezie ale oczywiście tak na szybki obiad też czasami zamiast kiełbaski daję mielone mięso  Pochwal się jak Ci wyszło 
|
dajemy dajemy
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|