Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 15:18   #2671
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

No ja też się cieszę, że ta waga mi się utrzymuje pomimo tego, że nie ograniczam się nie wiadomo jak, co tydzień wpada jakiś fast food i piwko, no i słodycze a mimi tego waga taka sama
A przed chwilą zjadłam Kit Kat senses mama mi kupiła i princesse też ona tek specjalnie, żebym jadła, bo chce mnie podtuczyć
Mi własnie paczka przyszła a w niej bananas haribo maomam mix, nutella z takimi ciasteczkami i magic starsy z milky way'a no ale nie wytrzymałam jak zobaczyłam że można takie cudna na necie zamówić

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia zapomniałam Ci wcześniej odpisać mnie gardło tak długo trzymało, bo wcale nie płukałam, tylko w pierwszy dzień jak zaczęło, a później z lenistwa odpuściłam i tak mi się to trzymało ale wczoraj trzy razy płukałam wodą utlenioną i dziś już wcale mnie nie boli także lekarz nie jest potrzebny
Za to głowa mnie zaczęła boleć, tak na skroniach jakby mnie coś uciskało muszę sobie kupić Ascofer i zacząć brać, bo zawsze mnie boli jak mam mało żelaza.
Medzik mnie też tak ostatnio bolało i tez juz kiedyś miałam anemie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Coctail dodaje fotkę oczu, sorry że taka nie wyraźna ale robiona telefonem, przyznam że nawaliłam tego tuszu i aż chyba za dużo :P no ale chciałam żeby było lepiej widać a i tak musiałam przyciemnić zdjęcie bo zbyt jasne było :/
Faktycznie masz cudowne rzesy Następnym razem jak pokończę tusze to na pewno kupie

Kamilon nie wierze takie cyrki odstawiają Jak można kogoś telefonicznie naciągnąc na zmianę abonamentu zazwyczaj zeby coś zmienić trzeba iść osobiście. Tak to by każdy komuś mógł pozmieniać

A wiecie co kupiłam mietowe rurki : D S-ki !!! nie wierze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora