2012-03-19, 17:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
Cytat:
Napisane przez Ayrine
ogólnie pracował w kredytach dla firm, tj. dzwonił po firmach i proponował kredyty. no i w ciągu ostatniego miesiąca nie wpłynęły żadne dokumenty kredytowe (a bezpośrednia przełożona mojego TŻ-a twierdzi co innego), że w lutym zrobił za mały wynik (a zrobił większy niż powiedział mu przy zwalnianiu szef) i że w takim razie mu dziękują. moim zdaniem jest to niesprawiedliwe w ch*j, bo codziennie TŻ wysyłał dobre albo za☠☠☠iste raporty (norma to 6 kontaktów dziennie, on nie raz łapał po 10-12), a obdzwanianiem tych ludzi, żeby wysyłali dokumenty, miała się zajmować jego przełożona. poza tym szef im mówił, że ten rok ogólnie będzie do dupy przez sytuację na rynku, więc niech się nie dziwi, że wpływa mało dokumentów. no ale oczywiście to TŻ dostał po dupie, a nie ta laska (2-3 lata starsza od niego zresztą), która miała ryć klientów o wysyłanie dokumentów.
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------
opowiesz nam potem, czy fajny film, bo mnie intryguje bardzo 
|
to kompletnie z dupy powód w ogóle ;/
a co tż na to? ja bym chyba zabiła :P
Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie
dzięki za wsparcie 
rzadko tu jestem 
|
wiem wiem, ale wpadaj do nas
|
|