Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 16:54   #2964
Timii
Rozeznanie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość

Dziewczyny przymierzacie się już do spakowania torby do szpitala? Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale ja nie bardzo mam zrobioną wyprawkę dla siebie
ja mam dokladnie 2 m-ce do terminu i wlasnie siadlam do napisania listy. to u mnie podstawa. jak bede miala liste to i w ost chwili moge sie spakowac bo juz wiekszosc rzeczy mam kupione. jak torba bylaby teraz spakowana to chyba patrzylaby na mnie a po co mam sie schizowac porodem juz teraz? no i obawiam sie ze w moja sportowa sie nie zmieszcze wiec pewnie wezme dwie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

A jeszcze się pochwalimy, co dostaliśmy wczoraj od teściowej

rajstopo-spódniczka... taram !
faaaajne

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
my kupiliśmy komodę z Ikei - koleżanka przywiozła, i teraz nawet nie pytaj jaki mam nastój bo okazało się, że w opakowaniu nie ma dna do szuflad... a oddać nie oddamy bo za daleko, oni nie przyślą, bo to nie sklep wysyłkowy...i jestem w czarnym tyłku, zważając że to była komoda do dziecięcego pokoju.... odechciewa mi się już powoli wszystkiego
no nie i co teraz zrobicie? ja sporo rzeczy kupilam w ikei i nigdy nie mialam takich problemow. co za pech....

Cytat:
Napisane przez kaśka k Pokaż wiadomość
a jeżeli chodzi o odnowienie mojej to myślałam o czymś w tym stylu http://galeria.tipy.pl/1302,0,zdjeci...ona-szafa.html
tylko może bez tego różu, tylko coś bardziej unisex, bo u nas chłopczyk będzie.

albo to http://www.urzadzamy.pl/galeria/drug...18885/#zdjecie ale ja okliłabym tylko fronty szuflad
jaaaaaaaa ale ludzie maja zajefajne pomysly!! ja bym tak nie potrafila!!
Timii jest offline Zgłoś do moderatora