2012-03-19, 16:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
Cytat:
Napisane przez andzya
Dziewczyny przymierzacie się już do spakowania torby do szpitala? Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale ja nie bardzo mam zrobioną wyprawkę dla siebie 
|
ja mam dokladnie 2 m-ce do terminu i wlasnie siadlam do napisania listy. to u mnie podstawa. jak bede miala liste to i w ost chwili moge sie spakowac bo juz wiekszosc rzeczy mam kupione. jak torba bylaby teraz spakowana to chyba patrzylaby na mnie a po co mam sie schizowac porodem juz teraz? no i obawiam sie ze w moja sportowa sie nie zmieszcze wiec pewnie wezme dwie 
Cytat:
Napisane przez begie13
A jeszcze się pochwalimy, co dostaliśmy wczoraj od teściowej
rajstopo-spódniczka... taram  !
|
faaaajne   
Cytat:
Napisane przez kapukat
my kupiliśmy komodę z Ikei - koleżanka przywiozła, i teraz nawet nie pytaj jaki mam nastój bo okazało się, że w opakowaniu nie ma dna do szuflad... a oddać nie oddamy bo za daleko, oni nie przyślą, bo to nie sklep wysyłkowy...i jestem w czarnym tyłku, zważając że to była komoda do dziecięcego pokoju.... odechciewa mi się już powoli wszystkiego
|
no nie i co teraz zrobicie? ja sporo rzeczy kupilam w ikei i nigdy nie mialam takich problemow. co za pech....
Cytat:
Napisane przez kaśka k
|
jaaaaaaaa ale ludzie maja zajefajne pomysly!! ja bym tak nie potrafila!!
|
|
|