Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak rozpoznać efekt regeneracyjny kosmetyku?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-19, 10:15   #2
PotworPimpusPierwszy
Raczkowanie

Jak rozpoznać efekt regeneracyjny kosmetyku?

Od dłuższego czasu dręczy mnie ten problem (oraz przy okazji problem, co to u licha jest ta regeneracja - znaczy, na czym dokładnie polega?).
Naprawdę nie mam pojęcia w jaki sposób, przy pomocy jakich oznak/cech czy efektu na skórze mam rozpoznać, czy dany kosmetyk regeneruje dobrze czy nie i czy w ogóle regeneruje?
Zauwazyłam, że w niektórych recenzjach pojawia się takie sformułowanie, np. maga pisze, że zauwazyła że krem świetnie regeneruje, pytanie tylko JAK, PO CZYM to poznała, czym się kierowała? Byłabym bardzo ciekawa, jak to się robi, bo to ogromnie przydatne kobiecie w kwiecie wieku he he .
Jak rozpoznać czy skóra jest dobrze nawilżona to trochę już wiem (np. można chwycić skórę na policzku i zobaczyć, czy powierzchnia się marszczy czy nie), ale w sumie też jest to dość mętna wiedza.
Czy ktoś jest zorientowany? Będę wdzięczna za jakieś fachowe porady i podrawiam. Ech, przydałby się jakiś samouczek dla dojrzałych albo co.
PPP