Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 19:02   #478
agusia_264
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Migotka, trenuj pupcię, trenuj, ja mam takiego siniola, że muszę się kilka minut układać tak, żeby nie bolało jak siedzę :/. Chciałam otworzyć okno w szkole i przystawiłam sobie krzesło, żeby wdrapać się na ławkę i otworzyć, bo mamy wysokie okna. Już stałam jedną nogą na ławce, drugą na krześle i nagle BUCH! KRZESŁO SIĘ ZŁAMAŁO :/ poleciałam na podłogę, mając wielkie szczęście, bo kilka cm dalej stała ławka, więc jakbym walnęła głową to byłoby gorzej, a mój genialny nauczyciel, zamiast zapytać, czy nic mi nie jest, taki tekst do moich koleżanek: "Sprawdźcie ile ona waży, bo ja się boję". Frajer :/ Dobrze, że to było podczas przerwy i były same najbliższe koleżanki, bo mieliby pompę do końca tygodnia ze mnie...

Ale mając gdzieś siniaka wybrałam się dziś na rower i w sumie nie bolało, bo mam go w innym miejscu niż siodełko a później trochę rozciągania nóg i damskie pompki . A wczoraj zaliczyliśmy z TŻ 7km spacer.
Z dietą też nie najgorzej, chociaż wczoraj wciągnęliśmy z TŻ czekoladę na pół :/ ale to była moja ukochana, której nie widziałam nigdzie w sklepach, więc ciężko było się oprzeć, zwłaszcza gdy taka okazja
Mam nadzieję, że przez te 2 tygodnie wskazówka na wadze będzie ruszać się tylko w lewo! Albo chociaż cm

Gratuluję wszystkich spadków, niech będą one motywacją dla reszty! Damy dziewczynki radę jeszcze 13 dni do wielkiego ważenia
A kiedy się wazymy? bo szczerze powiedziawszy ja się waże codziennie
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
jest : ....
Cel: 55,0
175cm
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora