Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-20, 13:09   #3102
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Torba będzie dostępna bodajże od nastepnego wtorku, śpiworka póki co nie ma i będzie dopiero koło czerwca, ale i tak nie będzie potrzebny póki co, więc nie rozpaczam.

Jesli chodzi o cenę to powiedział nam za wózek czyli gondola+spacerówka+torba+ śpiworek 2150zł (w sklepach taka cena jest bez śpiworka, który kosztuje sporo i bez torby)
za fotelik maxi cosi 440zł
za bazę ale tą lepszą family coś tam (można później ten następny fotelik do niej wpinać) koło 500zł (nie pamiętam dokładnie, ale ta gorsza kosztuje w sklepie 670zł)
hmm aha to nam powiedzial, ze torba bedzie za miesiac, No ale mi sie nie spieszy bo bralam inna gondole, inna spacerowke takze w gondoli pojezdzi z 4 mce, nie ebde od niej kupowala starej torby bo sie nie oplaca, dopieoro kupie do spacerowki. Wiec pewnie na jesien O jaki spiworek Ci chodzi ?? taki na zime?? cyz taki na nogi?? bo ten na nogi jest w zestawie, nie ??

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za wszystkie wizyty
i ja tez

Ja sie wzielam za sprzatanie, sprzatam sobie moje kosmetyki
Mam kolekcje misiow ,,me to you,, ... kurza sie niemilosniernie. Zbieralam je z mysla, ze keidys je ladnie poustawiam w pokoju cory ;] Wszystkie zdjelam z polki, otrzasnelam z kurzu i myslalam, ze sie udusze!

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-03-20 o 13:11
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora