Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-20, 19:33   #2783
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Chciałam przeprosić, że tak zniknęłam bez żadnego pożegnania. Wyjechałam do tej Szwecji, 2 posty i cisza.
Mialam bardzo duże problemy z Tżetem, co chwila kłótnie, pakowanie, krzyki, płacz, szarpanina. Nie mogłam sobie z tym poradzić. Uczelnia,praca,a jak wracałam do domu to mi się płakac chciało i nie miałam na nic siły. Poleczyłam sie niestety alkoholem, zawaliłam dietę, zaniedbałam fitness, ale juz sie statkuję. Psychika mi leży, ale co zrobię, za dużo by pisac o takich osobistych problemach.
W dzień niby ładnie jadłam, ale na noc czipsy,ciasteczka,batonik i,litry piwska i masz... Niby nie przytyłam,ale strasznie brzuch mi wzdęło, taki rozlazły mam Zaczynam chodzic na fitness, w tym tygodniu byłam na Shape, w tamtym na Zumbie, wybieram sie jeszcze tym tyg na Zumbę i Step. Mam nadzieję, że jakos sobie poradze z tym wszystkim. Kiedys trzeb o siebie zadbac.

Waga stoi- 59 rano, czasem 58,7
Strasznie mi przykro że tyle nieprzyjemności Cię spotkało
Mieliście jechać do Szwecji, miało byc przeciez tak pięknie! Pojechaliście tam w ogóle?
Mam nadzieję że już jest dużo lepiej? Pogodziliście się?
Super, że chodzisz na Zumbe i Fitness - zrelaksujesz się trochę i odpoczniesz od codziennych stresów

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Kurcze, tyle sie nasłuchałam o Vitapilu, że jak skoncze humavit to chyba sie na niego skusze
Tylko kup ten Vitapil z biotyną lepszy skład ma

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora