Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczony odwołał wesele ... po raz trzeci.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-20, 20:38   #111
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Narzeczony odwołał wesele ... po raz trzeci.

To chyba dość normalne, ja też dość długo się wahałam, a jak już podjęłam decyzję to i tak zastanawiałam się czy to było właściwe.
Tyle, że miałam to szczęście, że tamtemu męzczyźnie przypomniało się i uświadomiło wszystko po dobrych 3-4 miesiącach, ale ja wtedy poznałam już mojego narzeczonego...więc mimo rzewnych sms'ów, prób telefonów etc. już mnie to nie obchodziło bo czułam i widziałam ( z jeszcze większą wyrazistością mając porównanie) że tamten związek nie był dla mnie dobry

I dodam jeszcze tylko, że wyżej napisałaś jaką podjełaś decyzję a w gruncie rzeczy nie ma w ogóle słowa o tym jak zareagował Marcin. Czy powiedział " ok, skoro tak chcesz" czy może próbował Cię przekonywać??? Bo to także wiele pokazuje.
Tyle, że skoro piszesz, że on się do Ciebie nie oddzywa to chyba powinnaś się tym bardziej utwierdzić w słuszności tego co zrobiłaś. Jeśli całe jego załatwianie wesela byłoby szczere to nie poddał by się tak od razu i nie odwoływał wszystkiego.

Pamiętaj tylko jedno- skoro masz tak wiele wątpliwości i tak długo sama o tym piszesz tzn. ze sama pewnie czujesz ze coś jest nie tak...a wtedy zadaj sobie pytanie czy warto się w coś na siłę pakować?

Edytowane przez Magiusa
Czas edycji: 2012-03-20 o 20:43
Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując