Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - krem pod oczy a wiek ? jeszcze raz ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-24, 11:08   #14
ZU!
Raczkowanie

Re: krem pod oczy a wiek ? jeszcze raz ....

ula napisał(a):
> To jeszcze ja! Mam 19 lat i panicznie boję się o skóre wokół oczu Zastanawiam się nad kremikiem po doczy, jakims delikatnym, po prostu nawilżającym i z filtrem może.. Włąsnie zastanawiam się-kupić na dzień/ noc czy jedno i drugie? I skoro mam 19 to czy to nie jest za wcześnie, mimo, że podobno nigdy nie jest ??
> Przeczytałam ostatnio że skóra wokół oczu ma tylko 0,5 mm grubości i tak mi jej żal...
hehe, Ula sama sobie odpowiadasz na pytanie
Nigdy nie jest za wcześnie. Jeśli kupisz sobie lekki, nawilżający krem to możesz go spokojnie używać na dzień i na noc. Konkretnie Ci nie poradzę, bo z racji posunięcia w latach używam bardziej "hardcorowych" specyfików. Z tych lżejszych najlepiej wpominam ten:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=504
ale ze względu na wit. C to chyba trzeba na niego jeszcze rzucić jakiś filtr (ja to robię tak czy inaczej), ładnie nawilża, ściąga opuchliznę i co najważniejsze mocno rozjaśnia cienie, no i myślałam,że nigdy się nie skończy bo pieruńsko wydajny
Kupuj jakieś kremidło i się nie zastanawiaj, za 10 lat będziesz się cieszyć, że wcześnie zaczęłaś dbać o skórę
ZU! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując