Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-20, 21:25   #2794
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Ja też Kochanie zażerałam smutki po facecie .... U mnie trochę sytuacja inna bo nie kłóciłam się z nim, było fajnie tylko zapomniał mi powiedzieć, że ma żonę Tak, tak sypiałam z żonatym facetem, który i tak siedział ze swoją kochanka bo z Nią wpadł i mieli dziecko. Niezła żenada co? Chlałam półtora tygodnia dzień w dzień nie przez niego tylko przez to co zrobiłam dzieciakowi i tej Kochance. Niby nie dowiedziała się ale sama świadomość.. Jak mu wysłałam sms-a bo jakbym z nim miała w realu gadać to chyba wygryzłabym mu tętnice normalnie to beszczelny odpisał czy mi to przeszkadza. EEEEe no wcale no bo ja przecież wyłuzdana dz.iw.ka byłam !! De.bil Potem poznałam mojego mężusia i po 6 miesiącach zaręczyliśmy się a po roku i 4 miesiącach wzięliśmy ślub
W ogóle ja na studiach miałam takie różne doświadczenia jak z jakiejś gazety, nawet nikomu nie mówiłam nigdy tylko przyjaciółce bo pomyśleliby, że zmyślam ...

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

No niestety Moniś, tak pięknie pachniał, że się nie powstrzymałam... I tak się dziwię bo wiele innych pyszności miałam okazję podjadać do tej pory i się nie kusiłam a tu smole no ... Zauważyłam, że ja właśnie mam takie okresy i chyba się muszę z tym pogodzić. OCZYWIŚCIE BĘDĘ UNIKAŁA JAK OGNIA TAKICH SŁABOŚCI I zauważyłam jeszcze, że jak się pochwalę, że " nie ja nie zjem, nie ruszę " to wtedy zjadam
Oooo, łał to ładnie. ech,dziwne sytuacje sa na tym świecie, niby wszystko dobrze, a się z**bie.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora