Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-20, 21:47   #3882
paulina0512
Wtajemniczenie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no to moje solarium jest tanie w porównaniu z innymi
choć pamiętam czasy jak było jeszcze taniej i minuta kosztowała 70gr

ee to szału ni ma
chyba sobie PLL obejrzę

to spać idź, jak już zmęczona jesteś

gdzie jest Justyna? i Asia?
też chyba za PLL się wezmę zostały mi jeszcze chyba 3 czy 4 odc 1go sezonu

No właśnie wracajcie

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale się będziecie laski na wiosnę Opalone, szczupłe... ja mam totalny kryzys jak na siebie patrzę, nie dość że gruba, to jeszcze blada jak ściana... no i cały czas się zastanawiam, co zrobić z włosami Przez 8 lat były rozjaśniane/farbowane, więc wiadomo jak wyglądały.. w końcu w czerwcu 2010 ostatni raz rozjaśniałam, a w listopadzie 2010 ostatni raz farbowałam. No i teraz mam naturalki... co z tego że się odżywiły jak TOTALNIE się nie układają, kolor mi się nie podoba, ogółem jest lipa Z jednej strony szkoda mi farbować, z drugiej strony muszę coś z nimi zrobić

Zastanawiam się też nad kupnem Therm Line Forte lub Bio Cla.... nie wiem sama
Jak Ci się nie układają to pofarbuj ja ostatnio zrezygnowałam z rozjaśniania na rzecz farby, tylko szybko się zmywa kup jakąś dobrą farbę, zainwestuj w pielęgnację i bd OK

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
jakby te wszystkie tabletki były takie cudowne to nie byłoby grubych ludzi na świecie
ależ mądrze powiedziane

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora