2006-12-23, 10:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasza 1sza komorka i te kolejne ;)
Cytat:
Napisane przez tratata
nie martw sie- nei ejstes sama ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) tjeszcze meisiac temu mialam takiego simensika ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) na dodatek z drugiej reki  jak wymienialam na sony ericssona k750i to facet w komisie patrzy przeciera oczy z niedowierzaniem i rzecze" ooo to teraz pani poczuje rożnice"  ale na tym simensiku to dawało sie pisac smsy pod lawką bez patrzenia  super telefonik był  tyle miłosnych smskow na nim wyklpepłam ze az sie zatwierdzajacy przycisk wytarł 
|
Różnicę na pewno będzie czuć A sms-y się dobrze pisze - to fakt, przetestowałam na telefonach mamy, taty i siostry 
Cytat:
Napisane przez jaszmurka
Cheer co Ty wygadujesz? 
Wstydzisz się wyjmować??? Nie ma czego- ja nie zwracam w ogóle na to uwagi co kto wyciąga. A nawet powiem szczerze, że tego swojego staruszka (bo tak już można ją chyba nazwać  ) przynajmniej nie boję się wyjąć w miejscu publicznym- nikt jej nie ukradnie 
Też mi się w sumie "marzy" jakieś nowoczesne cudo aleeee... kij z tym- ważne że mam taki, działa- i to jest najważniejsze 
Ależ mnie zdziwiła Twoja wypowiedź- poważnie 
|
Ja też nie zwracam uwagi, nawet nie znam się na tych nowych telefonach ani trochę, ale nie sposób nie zauważyć tych bijących zewsząd po oczach ekranów O, to jest w tym wszystkim najbardziej pozytywne - nikt nam nie ukradnie naszych komórek! Ale i tutaj byłabym ostrożna, kiedyś ukradziono z mojej koleżance z torebki takiego starego Alcatela - na prawdę to był jeden z pierwszych telefonów, cegła, młodsze osoby mogą nie wiedzieć, że coś takiego istniało Pytanie tylko dlaczego? Może się spieszyli i nie zauważyli? 
Cytat:
Napisane przez hecate
Mysle ze 'obciachy' itp to chyba tylko pomiedzy nastolatkami moglyby byc ... ale tak?
|
To nie jest obciach, po prostu w pewnym momencie spłynęło na mnie takie uczucie
|
|
|